5x bruiloft filmpjes om bij weg te dromen

Je gaat mij niet vertellen dat je dit nooit hebt gedaan: gefantaseerd over jouw droombruiloft. Mooie jurk, top locatie en de pure romantiek. De afgelopen tijd heb ik de hobby om bruiloft filmpje te bekijken. Oooh, ik houd ervan! En vandaag: 5 bruiloften om eindeloos bij weg te dromen.

public-domain-images-free-stock-photos-wedding-dress-outdoors-green-grass-wisteria-vines
Cupcakes & Cashmere
Zonder twijfel mijn absolute favoriet: de bruiloft van blogger Emily Schuman, bekend van de website cupcakesandcashmere.com. Ik vind haar bruiloft echt to die for. De jurk, de sfeer, de locatie… Ik wil ook, dolgraag, in haar plaats staan. Hijs mij later in die geweldige trouwjurk (inclusief kapsel en make-up) en ik ben helemaal blij. Bekijk hier de video.

Fleur DeForce
Eén van de bekendste YouTubers van Engeland trouwde zo’n twee jaar geleden met haar man Mike. En zucht… haar bruiloft was mooi. Lekker groots en prinsessentachtig. Niet helemaal mijn ding, maar bij haar kan ik het wel waarderen. Oordeel zelf, zou ik zeggen. Bekijk hier de video. 

ItsJudyTime
Nog een bekende YouTuber in het rijtje. Dit keer de vlogger Judy van het kanaal ItsJudyLife en ItsJudyTime. Het hoogtepunt van haar bruiloft video is absoluut het moment dat ze het ja-woord aan elkaar gegeven. Als Judy begint te huilen, begin ik ook al bijna te janken. Zakdoekjes! Bekijk hier de video.

LiveLifeGorgeous 
Willemijn van de Nederlandse beautyblog LiveLifeGorgeous bewijst dat een hele kleine bruiloft (met minder dan tien gasten!) ook heel mooi kan zijn. En hoe leuk een kort bruidsjurkje eigenlijk is! Bekijk hier de video.

SacconeJolys
Een gezellige, kleinschalige bruiloft in het buitenland. In hartje Italië namelijk! Heel mooi en romantisch. Deze bruiloft is van mijn favoriete vloggers Anna en Jonathan. Ze hebben hun bruiloft dan ook als een soort vlog opgenomen. De voorbereidingen voor het huwelijk zijn daarom erg leuk om naar te kijken. Bekijk hier de video. 

picjumbo.com_IMG_4828

 

 

 

Plaats een reactie