De leukste kersttruien voor december

Vroeger donker en vroeger koud; december is de perfecte maand om je kerstrui alvast uit de kast te halen! Kies voor een fashionable exemplaar die je ook nog na kerst kunt dragen of ‘rock’ een over-the-top christmas sweater inclusief lichtjes. Waar je ook voor kiest, wij zetten de leuksten voor je op een rij. Lees snel verder en kom vast in de kersstemming met deze kersttruien. Happy shopping!

Digital Fireplace Sweater

Deze Christmas sweater is niet alleen een trui, maar ook een nieuwe gadget! Installeer de bijbehorende app en draag je tablet of telefoon met je mee in je kersttrui, terwijl anderen kunnen genieten van een real-life fireplace… De perfecte trui voor de app & gadget liefhebber. Shop de trui hier.

 

71bbkzci6ll-_ux679_

 

 

 

 

Frozen Kersttrui

Een echte Disney fan? Dan is deze trui iets voor jou! Deze warme trui is perfect voor tijdens de koude winterdagen en is ook nog eens extra vrolijk met een dansende Olaf op de voorkant. Shop deze trui hier.

 

olaf-sweater-1

 

Hi Mr. Santa Claus Sweater

Deze trui is een echte modemusthave voor tijdens de komende kerstdagen! De ‘Hi Mr. Santa Claus’ Sweater is onze favoriet en is eigenlijk te leuk om alleen met kerst te dragen. Shop deze trui hier.

 

kersttrui_hohoho

All I want for Christmas Kerstrui

Doet kerst jouw denken aan eten, eten en nog eens eten? Dan is dit jouw trui! Draag deze mooie rode trui tijdens het kerstdiner en voel je helemaal happy en cozy tijdens deze winter. Shop deze trui hier.

 

believe-the-hype-all-i-want-for-christmas-kersttru

 

Vila Scarlett Sage Christmas Sweater

Liever een niet al te gekke trui voor tijdens kerst? Dan is dit exemplaar jouw beste keus. Deze trui in Scarlett Sage is lekker warm en geeft je een christmas-feeling, zonder al te overdreven voor de dag te komen. Shop deze leuke trui met rendier hier.

 

v1021j010-g118

 

Scotch & Soda Kersttrui

Soms investeren we liever in een mooie trui voor de hele winter en laten we de foute kersttruien links liggen. Klinkt bekend? Dan is deze trui misschien iets voor jou. Een beetje prijzig is deze designer trui wel, maar gelukkig staat daar wel iets moois voor tegenover. En natuurlijk de kwaliteit die we van Scotch & Soda gewend zijn. Shop deze trui hier.

 

ma421i02x-o118

Genoeg leuke kersttruien om deze winter mee door te komen. Happy shopping!

 

Plaats een reactie