Primark Zwolle vanaf vandaag geopend!

Op zoek naar een paar goedkope tops of een paar leuke, maar niet al te dure sieraden? Dan is de Primark Zwolle iets voor jou! Vooral als je niet al te veel wilt uitgeven, maar wel de trends wilt volgen kun je het beste eens bij deze winkel langs. En vanaf vandaag kan dat eindelijk gewoon in Zwolle! Lees snel verder, want deze nieuwe winkel is vandaag geopend. Happy Shopping!

Primark Zwolle

Het duurde even, maar de nieuwe Primark opende vandaag om 10 uur ein-de-lijk de deuren in Zwolle.! Volgens de Stentor heeft de winkel 42 kassa’s, 47 pashokjes en 212 paspoppen. Meer zien van de opening? Klik dan op deze link.

Favorieten

Binnenkort in Zwolle? Neem dan even een kijkje bij deze nieuwe winkel! Nog nooit in een Primark geweest? Bereid je dan vast voor: de winkels zijn altijd erg druk en al snel vrij slordig, maar ideaal als je op zoek bent naar een paar goedkope cadeautjes, sieraden of een paar leuke tops. Bovendien is de Primark altijd heel trend gevoelig en kun je voor leuke film accessoires of fashion trends prima bij deze winkel terecht. Daarom ook hieronder een paar van onze favorieten van de nieuwe Primark!

 

Zwart Corrigerend Badpak

€17

Roze Koeltas met bloemprint

€5

Roze Geurkaars, Wild Orchid & Honey

Shop voor €3,80

Disney-mok met Beschadiging

Shop voor €6

Roze Bikinitas

Shop voor €2

Set Chokerhalskettingen

Shop voor €4

Plaats een reactie