Monday Challenge: Probeer een nieuwe workout

Soms hebben we een beetje extra motivatie nodig om ergens aan te beginnen of om iets vol te houden. Gelukkig zijn er een paar trucjes, zodat je toch nog je doelen bereikt. Daarom vandaag als Monday Challenge: Probeer een week lang een nieuwe workout. Zo hopen we iedereen aan het sporten te krijgen, vooral nu de zomer er weer aankomt. 

Een nieuwe workout om thuis te proberen:

Iedere week dezelfde workouts wordt na een tijdje natuurlijk erg saai. Daarom kun je het beste eens iets nieuws proberen! Bewaar je standaard workouts voor een ander moment en spendeer je workout uurtjes deze week eens anders. Hieronder 5 aanraders om thuis te proberen.

 

Kayla Itsines Workout

Kayla Itsines is perfect als je volgens een strak schema aan de slag wilt! Volg haar routines en probeer eens haar recepten, zodat je binnen een paar weken je helemaal fit & healthy voelt.

 

Stationary Bike Workout

Een Stationary Bike in huis die je eigenlijk nooit gebruikt, maar het liefst ieder dag zou gebruiken? Haal je fiets dan maar tevoorschijn, want ook met een saaie fiets kun je een leuke workout creëren. Probeer bijvoorbeeld deze workout deze week:

 

 

Boxing Workout

Ook een Boxing Workout kan gemakkelijk thuis worden gedaan. Gebruik bijvoorbeeld een bokszak of een boksbal en creëer je eigen workouts. Wissel af met wat springtouw trainingen en probeer deze nieuwe workout!

 

Dance Workout

Problemen mee om een workout door te komen? Probeer dan eens een dance workout! Niet alleen leuk, maar ook nog eens effectief. Doe eens mee aan een dansles of probeer een online workout.

 

Ballet Workout

Ook ballet is ideaal om je standaard workouts mee af te wisselen. Combineer je high intensity workouts met wat ballet moves en werk zo aan je balans en aan je vorm. Aanrader: de YouTube workouts van Ballet Beautiful.

Plaats een reactie