Shopping: Yoga Favorieten van Nike

Het is weer zomertijd! Dat betekent langere en warmere dagen en natuurlijk ook meer motivatie voor onze workouts! Daarom delen we vandaag onze Yoga Favorieten van Nike, zodat je ook tijdens de zonnigere dagen het beste uit je workout haalt. Happy Shopping!

Yoga Favorieten:

 

 

Nike Studio Wrap 4

Deze trainingsschoen van Nike is perfect voor een fitness- of yogamat workout. Deze schoenen zorgen voor extra grip, zodat je niet uitglijdt op de mat. Stevige, lichte schoenen met ultieme flexibiliteit. Shop deze Nike Studio Wrap 4 schoenen hier voor €60 of wacht tot ze ergens in de sale te koop zijn.

 

 

Nike Power Legend Trainingslegging

Een 3/4 trainingslegging van Nike geschikt voor iedere workout. Deze leggings zijn extra flexibel en daardoor ook geschikt voor meer advanced yoga. Bovendien is deze 3/4 versie perfect voor de iets warmere dagen! Combineer met een tanktop en speciale yogaschoenen of -sokken. Shop de Nike Power Legend hier voor €55.

 

 

Nike Fundamental 3MM Yogamat

Yogamatten van Nike zijn bij ons favoriet! Ze gaan meestal jaren mee en zijn gemaakt van stevig materiaal, zodat je niet snel uitglijdt. Deze mat van Nike komt in een vrolijke blauw of koraal, perfect voor de zomer. Shop de Nike Fundamental Yogamat hier voor €30.

 

 

Nike Power Legendary Trainingstights

Deze trainingstights met halfhoge taille zijn perfect als je liever een wat langere legging draagt tijdens je workout. Deze tights zijn geschikt voor yoga, maar bijvoorbeeld ook voor hardlopen of voor boksen door de extreme flexibiliteit. Shop deze Nike Power Legendary Trainingstights hier voor €100.

Nike Victory Yogatas

Een stevige, eenvoudige yogatas om je matje gemakkelijk mee te nemen naar een yoga class. Shop deze Nike Victory Yogatas momenteel voor €20,99 in de sale (normale prijs €30).

Nike Seamless Sportbralette

Een naadloze sportbralette van Nike met lichte ondersteuning. Een lange sportbralette, ideaal om te dragen tijdens je yoga workout op een warme dag. Draag gewoon of in combinatie met een tanktop. Het langere silhouet biedt extra bedekking en het naadloze design zorgt voor minimale afleiding tijdens het sporten. Shop deze sportbralette hier voor €45.

Plaats een reactie