Vaderdag Cadeautips

Opgelet! Moederdag is nog maar een paar weken terug, maar inmiddels komt Vaderdag er alweer aan. Om je een eindje op weg te helpen, zetten we de beste Vaderdag cadeautips op een rij voor het ideale kleinigheidje op deze dag. Zet zondag 19 juni vast in je agenda en lees snel verder!

Vaderdag Cadeautips

Lees snel verder voor onze Vaderdag Cadeautips en verwen je vader met een lekker ontbijtje en een speciaal cadeau op Vaderdag 2016! 

Rituals badschuim

Gaat je vader bijna dagelijks in bad? Dan is dit het cadeau voor hem! Verwen hem zondag met een heerlijk fles luxe badschuim van Rituals! Schenk hem deze Samurai badschuim of kies slim en geef de badschuim uit de Dao collectie met een heerlijke relaxende geur geschikt voor mannen en vrouwen 😉

Favoriete wijn

Verras je vader met een fles van zijn favoriete wijn of geef een vrolijk pakket met speciaalbier (als je vader niet zo’n wijndrinker is). Een luxe fles Argento of pakket met luxe drankjes valt altijd beter dan een nieuw paar sokken op deze speciale dag 😉

 

Luxe scheerset of scheerbeurt

Eens een ander cadeau geven dan het typische badschuim of een boek? Geef dan een heerlijke scheerbeurt cadeau! Laat je vader genieten van een heerlijke luxe klassieke scheerbeurt of geef hem een origineel scheerset cadeau.

 

BBQ gerelateerd

Een nieuwe tang, een nieuw schort, een nieuw kookboek of zelfs een nieuwe BBQ: alles BBQ gerelateerd valt goed bij een vader. Het perfecte mannelijk cadeau voor de man van het huis 🙂 Vooral als je vader een beetje zijn weg weet in de keuken is dit BBQ kookboek het ideale cadeau!

 

Een goed boek, boekenbon of tijdschriftenabonnement

Een bestseller is perfect als je geen cadeau kunt vinden. Laat je informeren in de boekenwinkel of ga zelf opzoek naar een goed boek. Is je vader niet zo’n lezer of heb je geen idee wat hij leest? Dan is een boekenbon of een tijdschriftenabonnement het perfecte cadeau voor hem.

Plaats een reactie