Workout: Onze Favotiete fitness- en yogamatten

Een goede workout begint meestal met een goede fitness of yoga mat! Vooral als je vaak thuis sport is deze fitness accessoire essentieel. Van een kleine workout tot een lange yoga-sessie; een goede mat wordt voor meerdere activiteiten (dagelijks) gebruikt. Ook op zoek naar een nieuwe mat? Lees dan maar verder, want vandaag delen we de Mooiste Fitness- en Yogamatten voor iedere sportliefhebber. Happy Shopping!

Onze Favoriete Fitness- en Yogamatten:

 

 

Marble Desert Exercise & Yoga Mat

Een mooie stevige yogamat te koop op de site van FItgirlcode. Deze mat heeft een mooi Marble design en is gemaakt van stevig materiaal, zodat je niet gaat glijden. Bovendien is de mat gemakkelijk op te rollen na je workout. Shop hier voor €69,95

Nike Performance Essential Set Fitness/Yoga

 

Een essential site van Nike voor iedere Fitness of yoga beginner. Dit is ook de perfecte mat als je wilt upgraden naar een iets duurdere en stevigere versie dan je eerste mat. De mat is vrij dun en daardoor makkelijk voor snel gebruik of om mee te nemen. Inclusief Yoga Block en een band om je mat mee te nemen naar de sportschool. Shop deze mat hier in blauw of roze (normaal €59,95, momenteel in de sale voor €35,95).

Adidas by Stella McCartney Yoga Mat

 

Op zoek naar een mooie yogamat van goede kwaliteit? Dan is deze mat iets voor jou! Deze yogamat van Stella McCartney is lekker stevig en verkrijgbaar in een lichtpaarse kleur. De perfecte mat als je graag investeert in een goede fitness accessoire die lang meegaat. De mat was €59,95, maar is nu verkrijgbaar voor €41,96. Shop de mat hier.

Reebok Fitness Mat Blue Love

 

Liever een niet al te prijzige fitness mat? Probeer dan eens één van Reebok. Deze matten komen in verschillende vrolijke kleuren (voor extra fitness motivatie!) en zijn ideaal als je net begint. Shop deze mat hier voor €27,95.

Adidas Performance Fitness Mat Ab Stretch

 

Een mooie oprolbare trainingsmat van Adidas, ideaal voor het uitvoeren van buikspier oefeningen. Deze mat komt met tien prints voor wat extra fitness inspiratie & motivatie. Een fijne fitnessmat om mee te nemen of thuis te begruiken. Shop deze mat voor €44,95. 

Plaats een reactie