Handige gadget: de powerbank

Ik ga op reis en neem mee… mijn powerbank! Nooit meer er in de bus te laat achter komen dat je tablet, smartphone, laptop toch niet helemaal was opgeladen. Geloof mij, de powerbank wordt je favoriete gadget. Lees snel verder!

De powerbank

De powerbank is niet alleen klein en compact, maar ook heel makkelijk in gebruik. Bij de meeste exemplaren zit er zelfs een handige aansluiting voor je telefoon of tablet bij. Een powerbank gebruiken is vrij simpel: je laadt de powerbank thuis op door de gadget een nachtje aan de oplader te leggen bijvoorbeeld. Vervolgens stop je hem in je tas of in een etui, bijbehorende kabeltjes erbij en zodra je erachter komt dat één van je technische accessoires erg snel aan de stroom moet, sluit je die aan en laad je alles gemakkelijk op. Met de meeste volle powerbanks kun je ongeveer twee keer je telefoon mee opladen.

De beste powerbank voor jou

Powerbanks zijn er in alle soorten en maten. Als je vaak onderweg bent en veel gadgets meeneemt, kun je beter kiezen voor een iets duurder exemplaar die lekker lang meegaat (neem een kijkje op Tweakers.net voor de beste adviezen/vergelijkingen). Liever een powerbank gewoon voor dagelijks gebruik (bijvoorbeeld één tot twee keer) kies dan voor een simpel exemplaar verkrijgbaar bij winkels als Hema en Bruna.

Plaats een reactie