Summer Special: de beste in-ear oordopjes

Ik ga op vakantie en neem mee… in-ear oordopjes! Er is niets vervelender dan een iPhone vol met nieuwe muziek en een paar kapotte oordopjes. Om dit te voorkomen delen we vandaag de beste in-ear oordopjes! Voor elk budget zit er wel iets bij. Lees snel verder!

earphones-477446_1280

  • Hema: Yep, voor slechts zeven euro heb je tegenwoordig al een paar goede oortjes die ook nog lang meegaan! Deze oortjes zijn perfect als back-up als je oortjes plots kapot gaan. Bovendien klinken ze niet al te gek en zijn ze verkrijgbaar in leuke kleurtjes!
  • Panasonic: Iets duurder dan de Hema variant, maar dat wordt goed gemaakt met de zichtbaar betere kwaliteit. Deze oortjes gingen bij mij weken lang mee en gingen zelfs minder snel kapot dan mijn apple in-ears.
  • Apple: Het mooie van de Apple oortjes is toch echt wel die kleine schakelaar. In één klik op pauze of op een ander nummer. Deze oortjes zijn ideaal voor onderweg en zien er ook nog eens mooi uit!
  • Senheiser: Senheiser is altijd een fijn merk voor een paar goede oordopjes. Kies bijvoorbeeld voor deze gewone in-ears of deze sport in-ears.
  • Bose: Deze oortjes zijn iets aan de prijzige kant, maar er komt geen geluid door heen!  Ook zijn deze oortjes speciaal ontwikkeld zodat ze goed blijven zitten.

Plaats een reactie