3x waar vaseline allemaal goed voor is

Vaseline. Dat kleine ronde blikje dat iedereen wel ergens in huis heeft liggen. Maar wat hebben we hier ook al weer aan? Misschien is het tijd om dat blikje weer te voorschijn te toveren, want vandaag delen we 3x waar het ook al weer allemaal goed voor is. Lees snel verder!

 

Vaseline

 Het kleine ronde blikje dat bij iedereen wel in huis ligt!

 

Verzorging/herstelling

allereerst kennen we vaseline natuurlijk als herstellend/verzorgend product! Een schrale huid of een droge plek: een beetje uit het blikje op je huid en voilà! Weer zo goed als nieuw. Bovendien is het blikje lekker klein en ideaal om mee te nemen. Zo kun je op ieder moment gebruik maken van het verzorgende goedje.

 

Langere wimpers

Yep, niet alleen goed voor een mooie huid, maar ook ideaal voor de verzorging van wimpers. Gebruik een beetje op je wimpers  (pas op voor je ogen!) voor sterkere wimpers. Graag natuurlijk langere wimpers? Volgens sommige is dit dan ook jouw ideale middel! Een beetje op je wimpers doet blijkbaar wonderen en zorgt op den duur voor langere en sterkere wimpers.

 

Lip Therapy

Geen lipbalm bij de hand? Zorg dan dat je het kleine ronde blikje in je tas hebt zitten! Niet alleen goed voor de verzorging van je huid, maar ook perfect om droge, schrale lippen weer gezond te maken! Vooral als je snel last hebt van schrale lippen is dit de perfecte lip therapy.

 

Negatieve effecten van vaseline?

Toch is vaseline niet altijd zo goed. Het is water-afstotend, zorgt voor een laagje over de huid en is vaak moeilijk weer te verwijderen van je huid. Daardoor kan het voorkomen dat je huid er juist op achteruit gaat door verstopte poriën en bacteriën. Iets om rekening mee te houden, zoals bij alle producten: weet wat je gebruikt/ken je product! Gebruik het daarom verstandig en op de juiste plekken, en gebruik het met mate 😉

Plaats een reactie