Karlijns Photo Diary – week #19

Zon, zon en nog meer zon: afgelopen week was heerlijk! Met de zomerse temperaturen wisselde ik het werken aan school af met zonnen, sporten én het boeken van een zomervakantie. Kijk mee naar mijn Photo Diary van afgelopen week!

FullSizeRender

Eerst terug naar maandagochtend waarop ik mijn onderzoeksverslag ein-de-lijk inleverde. Hoogtepunt van de dag om eindelijk van dat verslag verlost te zijn. Althans, dat hoop ik haha.

FullSizeRender[1]

Het behalen van de deadline vroeg natuurlijk om… ijs! Goed excuus om even buiten languit in de zon te zitten met een Solero in de hand en een pak ijs op de knie. Tja, het leven van een “sporter” hè…

FullSizeRender[2]

Want ’s avonds sprong ik weer op de fiets en ging ik naar bootcamp.

IMG_1560

Tijd voor mijn dagelijkse portie vlogs! De afgelopen tijd kijk ik trouw de vlogs van Hans en Shifra, het gezicht van de blog A Cup of Life. Aanrader, die vlogs! Ik kijk nu zelfs al hun oude vlogs terug.

IMG_1609

Dat is altijd het stomme aan het heerlijke weer: het is zonde om binnen te zitten werken aan school, blogs en andere opdrachten terwijl buiten de zon brandt. Dus dan halen we de laptop maar naar buiten!

FullSizeRender[7]

Kledingcrisis! Ik haalde al mijn zomerkleding weer van stal en ik kwam toen tot de ontdekking dat de helft niet meer goed past. HOE DAN?! Het zit vaak te los bij de buik en te strak bij de benen. Maar zo zie je maar weer: al dat gebootcamp haalt dus toch wél wat uit (en geeft een goed excuus om te shoppen).

FullSizeRender[3]

Ik spotte tijdens het boodschappen doen deze taart in de schappen van de Appie. En stiekem vind ik ‘m héééél leuk.

FullSizeRender[5]

Door naar het nieuwe huis van een vriendin om te klussen!

FullSizeRender[4]

De perfecte maaltijd als het warm weer is en als je ook nog eens moet sporten: een maaltijdsalade! Dit keer eentje met pasta, geitenkaas en appel. Jam!

FullSizeRender[9]

Afgelopen donderdag boekten we, m’n zus, tante en ik, eindelijk onze New York-reis. Ja, je leest het goed: we gaan definitief naar New York! In augustus vertrekken we voor een weekjeen ik heb er zooooo veel zin in!

IMG_1631

Het aangename met het onaangename combineren: tussen het werken aan schoolopdrachten door lag ik in mijn pauze languit in de zon. Die melkflesjes hebben een kleurtje nodig.

FullSizeRender[6]

Vrijdagochtend weer vroeg op voor een bootcamp-lesje!

IMG_1648

Zaterdagavond geen Songfestival voor mij: geef mij maar Netflix! Ik keek Flipped, een film over twee schoolkinderen die verliefd worden. Het is echt zo’n film met een ouderwetse vibe à la Dirty Dancing. Houd ik van! Aanrader trouwens, de film Flipped!

IMG_1653

Beste toetje na het eten everrrrrr: mcflurry met oreo.

FullSizeRender[8]

En we sluiten de zondagavond af met een ouderwets potje Rummikub (ik won overigens).

Nog een fijn Pinksterweekend en tot volgende week! 

Plaats een reactie