4 parfums voor de lente

De lente komt eraan! Stop dus de winterjas en warme truien in de kast. Maar verander niet alleen je garderobe, verruil ook eens jouw winterse parfums voor geurtjes die ideaal voor de lente zijn. Fris, bloemig en fruitig: dat zijn de toverwoorden van dit seizoen. Lifestyle Journal zet de lekkerste parfums voor de lente op een rij.

Schermafbeelding 2015-03-07 om 16.56.41

 1. Benefit Laugh with me LeeLee (eau de toilette)
  Benefit staat bekend om mooie make-up in kleurrijke verpakkingen. Ook hun parfumlijn doet daar eer aan. Een aanrader is deze collectie is ‘Laugh with me LeeLee’. De geur is net zoals de verpakking: hartstikke vrolijk en zoet. Als ik deze geur draag, krijg ik vaak vragen wat voor parfum ik gebruik. Een ware topper dus!
  Te koop bij Douglas met een Benefit Counter of online. €37,-

 2. Chanel Chance Eau Tendre (eau de toilette)
  Een parfum van Chanel is eigenlijk voor iedere vrouw goed. Een perfect Chanel parfum voor de lente is Chanel Chance: een poederige en fruitige geur met jasmijn en muskus.
  Te koop bij Douglas, ICI Paris XL, MOOI of online. €54-

 3. Philosophy Loveswept (eau de toilette)
  Philosophy heeft naast verzorgingsproducten ook een paar parfums in het assortiment. De allernieuwste geur, uitgebracht in februari, is Loveswept. Een zoete en bloemige geur die tegelijkertijd ook romantisch en zwoel is. Je blijft urenlang aan deze heerlijke geur snuffelen!
  Te koop bij ICI Paris XL. €42,-

 4. Miss Dior (eau de parfum)
  De enorm populaire geur van Dior: Miss Dior. Inmiddels zijn er al verschillende versies van uitgebracht. Miss Dior staat bekend om de tijdloze en elegante bloemengeur. Maar daarnaast is deze parfum ook wat zwaarder en aanwezig. Perfect voor een feestje of etentje dus. Maar Miss Dior is natuurlijk ook voor overdag geschikt. Nog een handig pluspuntje: de geur blijft lekker lang zitten.
  Te koop bij Douglas, ICI Paris XL, MOOI of online. €62,-

Plaats een reactie