Must: kwasten reinigen

Voor een schoon en fris gezicht maken we vaak gebruik van tientallen producten. We reinigen met een tonic, gebruiken verschillende crèmes en soms is het weer eens tijd voor een gezichtsmaskertje van Nivea. Toch vergeten we vaak één ding: onze make-up kwasten reinigen. Is dit nou echt nodig? Lees snel verder!

Als je make-up aanbrengt met een sponsje, wattenschijfje of je vingers dan was je die meestal schoon of gooi je gebruikte doekjes weg. Maar onze kwasten blijven zomaar liggen. Al die overige make-up resten en bacteriën blijven ook achter. Niet erg fris als je ze telkens weer opnieuw gebruikt.

Een echte must dus om je kwasten van tijd tot tijd eens een goede reinigingsbeurt te geven! Je kwasten worden weer lekker schoon en zacht en met een goede kwastenreiniger gaan ze ook langer mee. Vooral handig bij de wat duurdere kwasten die je dagelijks gebruikt.

Professionele kwastenreiniger is gewoon te koop bij een winkel als Kruidvat. En na het reinigen zijn de kwasten vaak zo weer droog en klaar voor gebruik. Voor je make-up routine even reinigen kan dus gewoon.

Probeer het eens uit en geniet van gereinigde zachte frisse kwasten!

Plaats een reactie