5 redenen om je haar kort te knippen

Of het nu komt door Carrey Mulligan in The Great Gatsby of Julianne Hough in Safe Haven, we zien steeds meer vrouwen met kort haar! En dan hebben we het niet over schouderlengte, maar ook echt over een korte bobline of pixie cut. Loop jij nog steeds met lang haar rond? 5 redenen om dit te veranderen:

1. Boost voor je haar:

IMG_4428Als je vaak je haar verft, en je uitgroei alweer te zien is, wordt het tijd voor een goede knipbeurt. Geef je haar een boost en knip het bijvoorbeeld super kort! Je merkt snel dat je haar er weer helemaal gezond uitziet en goed valt.

2. Snel kapsel:

Weinig tijd in de ochtend? Knip je haar in een korte bob. Je zult zien hoe gemakkelijk een korte haarstijl is! Even stylen en klaar om de deur uit te gaan.

3. Nieuwe look:

Ben je jouw lange haar helemaal zat en draag je het uit ellende maar in een knotje? Tijd om de schaar erin te zetten. Ga voor een compleet nieuwe look. Altijd al een tomboy look willen proberen, ga ervoor! Met een korte haar style creëer je gemakkelijk een nieuwe look.

4. Doneer je haar:foto

Je haar kort knippen is meteen een kans om anderen gelukkig te maken met je oude lokken. Als je minimaal 25 cm van je (ongeverfde) haar afknipt, is je haar namelijk geschikt voor donatie! Dus bind je haar in een staart of vlecht, knip het af en stuur het op naar stichting Haarwensen.

5. Meer zelfvertrouwen:

Altijd lang haar gehad dat een beetje langs je gezicht valt? Tijd voor iets nieuws! Met een kort, nieuw kapsel straal je plezier en zelfvertrouwen uit. En als je het niet meteen durft, zo kort, dan knip je het eerst tot schouderlengte. Daarna kun je het altijd nog korter knippen. En geloof me, het is verslavend!

Plaats een reactie