Valentijnsdag: for all the single ladies

Het moet vandaag de meest romantische dag zijn, dat beweren ze immers altijd. Maar wat als je single bent? Geen zorgen! Ook jij kan dan een leuke dag hebben. Hoe? Lees dan snel verder.

Me, myself and I
Plan een verwenavondje, of gewoon een hele dag, voor jezelf. Zoek een leuke film uit op Netflix (kies eens wat anders dan een romantische film), doe een lekker maskertje op en pak er een bak Ben & Jerry’s bij. En genieten maar! Of ga er bijvoorbeeld een dagje op uit. Duik de winkels in en koop dat ene leuke jurkje dat je zo graag wilde hebben. Gewoon, om jezelf te verwennen. 

Organiseer een avondje met je (single) vrienden en vriendinnen
Nodig je (single) vrienden en vriendinnen uit om wat leuks te doen met z’n allen. Plan bijvoorbeeld een filmavondje of ga vanavond uit. Een single Valentijnsdag is een stuk leuker met wat vrienden om je heen.

Spread the love
Dat jij op dit moment geen relatie hebt, betekent niet dat je wat liefde aan anderen kan geven op Valentijnsdag. Koop bijvoorbeeld een bosje bloemen voor je moeder of schrijf een kaartje aan een goede vriendin. Dan voelen zij zich ook geliefd en voel jij je goed omdat je iets leuks voor anderen hebt gedaan.

Dans er op los
Zing en dans er keihard op los op Queen B’s Single Ladies of de gouwe ouwe I Don’t Need A Man van de Pussycat Dolls. Je voelt je er vast goed bij als jij in je eentje uit jouw dak gaat.

singleladies2

Plaats een reactie