7 nieuwe parfums voor het nieuwe seizoen

Met een nieuw seizoen komen nieuwe outfits en nieuwe kansen. Het perfecte moment om jezelf te vernieuwen en een nieuw geurtje aan te schaffen! Lifestyle Journal zet de nieuwste, lekkerste geurtjes voor je op een rij. Lees snel verder!

perfume-bottles-178264_1280

1. Chanel Chance ‘Eau Vive’: Chanel Chance was heerlijk licht en bloemig. Deze opvolger en nieuwe geur van Chanel is net zo lekker, maar iets sterker van geur. Perfect voor een avondje uit!

2. Paco Rabanne ‘Olympéa’: Deze geur van Paco Rabanne is heerlijk fris, maar toch nog krachtig! Een geur van overwinning die perfect is voor bij een geweldige avond.

3. Gucci ‘Bamboo’: Een heerlijke vrouwelijke geur van Gucci die bestaat uit een interessante combi van een houtachtige warme geur met een exotisch tintje. Perfect als nieuwe dagelijkse geur als je op zoek bent naar een lichte zoete geur en houdt van de geuren van Gucci.

4. Yves Saint Laurent ‘Opium’: Een nog best wel krachtige geur die tegelijkertijd heerlijk zoet is. Probeer deze parfum uit en laat je verleiden door de heerlijke geur van peer, cassis en groene mandarijn.

5. Marc Jacobs ‘Daisy Dream Forever’: Na Daisy Dream kwam Marc Jacobs met Daisy Dream Forever. Een geur geïnspireerd op de oneindige hemelsblauwe lucht.  Koop Daisy Dream Forever en geniet van deze luxueuze bloemengeur op je huid!

6. Boss Hugo Boss ‘Runway’: Mode en geuren bij elkaar gebracht in deze nieuwe parfum. Een frisse, verfijnde geur voor de modieuze vrouw.

7. Cartier Baiser Volé ‘Fraîche’: Fris, bloemig en vrouwelijk. Deze subtiele parfum heeft een heerlijke geur van leliebloemen. Subtiel, maar toch nog weerzinwekkend…

 

Plaats een reactie