Aanrader: ANNY nagellak

Onlangs kocht ik een mijn eerste nagellak van ANNY, een merk dat ik eerst met een grote straal voorbij liep wegens de ietwat duffe naam. Maar niets is minder waar! Want wát een goed (en leuk!) merk is dit. Ik vertel je over ANNY nagellak! 
Een “duf” merk dus. Bij de naam ANNY kreeg ik namelijk gelijk de associatie met “oud”. Ik zag meteen voor me hoe echte dames op leeftijd het zouden kopen en het vervolgens keurig, met trillerige handen, op hun nagels smeerden. Nee, dat zou echt niets voor zijn, dacht ik. Tot nu. Ik gaf het in de winkel een kans en was snel overstag.

ANNY is een nagellak- en handverzorging merk uit Duitsland. En die naam? Die staat eigenlijk voor American Nailfashion New York. Kijk, dat klinkt al beter in de oren! Het Duitse merk heeft meer dan 100 verschillende kleuren op hun naam staan die stuk voor stuk geïnspireerd zijn op wereldsteden zoals Los Angeles, Miami en New York.

Ikzelf nam de kleur “It’s Just Love” mee naar huis. Een dieprode kleur die niet al te donker, maar ook zeker niet al te fel is. Een perfecte kleur voor de herfst- en wintermaanden.

De kwaliteit viel bij het lakken meteen op. Eerst dacht ik dat het ietwat kleine kwastje roet in het eten zou gooien, maar dat is gelukkig niet zo. De nagellak laat geen strepen achter en droogt mooi egaal op. De dekking is ook prima: in twee lagen dekt ‘ie volledig. Bovendien scoort ANNY ook goed op de houdbaarheid. Met een stevige topcoat blijft ‘ie met gemak vijf à zes dagen zitten.

Een ware topper dus, die ANNY! En dat terwijl ik het eerst nog zo’n “saai” merk vond. Ook benieuwd naar nagellak van ANNY? Je koopt het onder andere bij Douglas voor €9,90 voor 15 ml.

Plaats een reactie