Aanrader: Sally Hansen Miracle Gel

Negen van de tien keer word ik met nagellak op gespot. Dat ik fan ben van een lakje is dus niet zo vreemd. De laatste tijd grijp ik maar naar één soort nagellakje uit mijn verzameling: de Sally Hansen Miracle Gel! Ik vertel je over deze topper. Want ben ik enthousiast? JA!

FullSizeRender-12

Ongeveer een jaar geleden was gelnagellak helemaal je-van-het. Een speciale nagellak die onder een speciale UV lamp droogt. Gelnagellak zou langer blijven zitten en het zou er ook nog eens mooier en glanzender uit zien. Hartstikke leuk natuurlijk, gelnagellak. Maar je moest er vaak veel geld voor neerleggen. Slimme beautymerken speelden daarop in door gelnagellak een stuk betaalbaarder te maken. Hoe? Ze lieten de UV lamp achterwege. En zo kwam Sally Hansen met de Miracle Gel.

De Miracle Gel van Sally Hansen is dus een speciale gelnagellak waarbij een UV lamp niet nodig is. Het enige wat je nodig hebt, is een Miracle Gel kleurtje en topcoat. Qua kleuren is er veel keus: er zijn maar liefst 47 kleuren. Naast de kleur heb je een speciale topcoat van Miracle Gel nodig. Met een ‘normale’ topcoat krijg je niet het resultaat zoals Sally Hansen het bedoeld heeft.

De Miracle Gel heeft een lekker breed kwastje waardoor het aanbrengen gemakkelijk en snel gaat. De nagellak is redelijk dik, maar dit geeft bij het lakken geen problemen. Het zorgt er zelfs voor dat de kleur in twee lagen goed dekt. De nagellak droogt redelijk snel. Wel komt er soms bij het aanbrengen van de topcoat wat kleur van af. Daar moet je dus goed op letten als je strepen wil voorkomen.

FullSizeRender-11

Sally Hansen belooft dat de nagellak zo’n 14 dagen blijft zitten. Ik heb het getest! De Miracle Gel blijft gegarandeerd langer zitten dan normale nagellak. Soms is er zelfs na vijf à zes dagen nog geen enkele chip te bekennen. Goed nieuws dus! Maar of ‘ie 14 dagen écht mooi blijft? Dat niet. Maar desalniettemin blijft de Miracle Gel echt verrassend mooi en goed vergeleken met andere nagellak.

Wat kan ik zeggen? Ik ben fan! Het resultaat is mooi en glanzend. Daarnaast blijft de lak langer zitten dan ‘gewone’ nagellak. Ben jij ook benieuwd naar de Miracle Gel van Sally Hansen? Zowel de kleurtjes als de topcoat zijn €12,-. Sally Hansen Miracle Gel is te koop bij Etos en Ici Paris XL. Bij Etos is er nu een leuke actie gaande: als je nu een kleurtje koopt krijg je er een gratis topcoat bij.

Plaats een reactie