Aanrader: Toni & Guy Dry Shampoo

Het drukke leven is weer begonnen en we merken al snel dat we overal tijd te kort komen. Daarom is het nu de perfecte tijd voor deze favoriet! Lees snel verder en probeer eens deze Toni & Guy Dry Shampoo om je haar binnen enkele minuten weer helemaal schoon & fris te krijgen.

Toni & Guy Dry Shampoo

Het perfecte beauty item voor tijdens een drukke week!

 

Toni & Guy

Het Engelse merk Toni & Guy is één van mijn favoriete haar product merken! Mijn favorieten zijn de shampoo voor beschadigd haar, de Sea Salt Spray en deze Dry Shampoo. Persoonlijk heb ik zeer goede ervaringen met dit merk, aangezien het echt werkt 😉 Ik raad het dus zeker aan! Een klein minpuntje is misschien de prijs, maar gelukkig kun je altijd nog wachten op korting!

 

Dry Shampoo: Refresh & Revive

Dry Shampoo is een briljante uitvinding als je weinig tijd hebt, snel vet haar krijgt, of bijvoorbeeld een moeilijke hairstyle probeert te onderhouden (pony/shuine pony). Als je jouw haren ongeveer om de dag wast is Dry Shampoo perfect om tussen die dagen in te gebruiken. Even een beetje sprayen en masseren en je day 2 hair is weer helemaal refreshed and revived. Bovendien komt er geen water aan te pas, maar is je haar wel weer lekker fris. Aanrader!

 

Toni & Guy Dry Shampoo

De Toni & Guy Dry Shampoo is heel fijn in gebruik en heeft geen onaangename of sterke geur. Hierdoor kun je dus lekker lang met de Dry Shampoo spuiten zonder dat je de kamer vol spuit met een sterke haarlak-achtige geur. Je gebruikt deze Dry Shampoo door eerst goed te schudden en vervolgens op een afstand van ongeveer 20 centimeter te spuiten. Spuit voor korte periodes een beetje Dry Shampoo op stukken vet haar en haal vervolgens even je handen door je haar. Je merkt meteen dat je haar lekker zacht en fris wordt na een paar spuiten. Even sprayen, masseren and you’re good to go!

Plaats een reactie