De beste (en handigste) make-up tutorials

Het aantal beauty-kanalen op YouTube rijzen als paddestoelen uit de grond. Er zijn er inmiddels al zó veel. Wij zetten de beste make-up tutorials voor jou op een rij. Dus pak er een make-up kwast en gezichtspoeder bij: aan de slag!

NikkieTutorials
Nederlandse trots in dit rijtje! Nikkie is, naar mijn mening, de beste make-up YouTuber van Nederland. Maar vooral in de VS doet ze het super goed: een video van haar over de power of make-up maakte veel los en haalde zelfs het (Amerikaanse) nieuws. Haar ‘handelsmerk’? Een flawless skin en uitbundige ooglooks. Daarnaast is ze ook nog super grappig en lekker haar zelf in video’s. Kijken dus!

Pixiwoo
De Britse zussen Nic en Sam hebben inmiddels door hun populaire tutorials de make-up wereld veroverd. Ken je toevallig de Real Techniques kwasten? Die zijn van hen. Samen maken zij video’s over alles wat met beauty te maken heeft. Vooral hun tutorials waarin ze de looks van sterren namaken zijn erg populair.

Lisa Eldridge
Lisa Eldridge is een bekende visagiste uit Engeland. Ze doet vaak de make-up bij fotoshoots van bekende bladen zoals ELLE. Daarnaast werkt ze veel samen met merken als Lancome. Haar handige tips en tricks die ze tijdens haar werk toepast, deelt ze nu ook op YouTube. De tutorials van Lisa zijn vaak aan de lange kant omdat ze heel rustig, stap voor stap, alles uitlegt. Daarnaast praat ze vaak over goede make-up producten. Handig!

Michelle Phan
Michelle is met meer dan zeven miljoen volgers één van de grootste YouTubers. Wellicht ook de eerste persoon die op grote schaal make-up filmpjes ging maken. Inmiddels is Michelle Phan een waar begrip. Met haar eigen make-up lijn heeft ze een duidelijk stempel in de beautywereld gezet. Zij kan dus zeker niet in dit rijtje ontbreken! Voor geweldige looks, handige tips en leuke DIY’S moet je bij Michelle Phan zijn.

Kandee Johnson
Kandee staat bekend om haar bizzarre mak-up transformaties. Wil je een keer lijken op Angelina Jolie, Barbie of Kylie Jenner? Dan moet je écht de tutorials van Kandee kijken. Zij laat met haar skills zien wat make-up allemaal met je gezicht kan doen. Knap staaltje werk!

Plaats een reactie