How-to: krullen zonder krultang

Simpele krullen voor iedere dag zonder je haar te veel te beschadigen is makkelijker dan je denkt! Volg één van onze volgende how-to’s en geniet van effortless wavy hair heel de dag door. Lees snel verder!
photo-1432599526825-c1c2d5792bd0

  • In een knotje: Als je geen laagjes in je haar hebt is dit een prima techniek! Maak een knotje in alleen de bovenste laag van je haar of maak een gewoon knotje. Gebruik een elastiekje of speldjes om je haar vast te zetten, spuit een beetje haarlak op en haal na een tijdje er weer uit voor eenvoudige simpele krullen.
  • Met rollers: Investeer in een duur set of schaf een goedkoop setje rollers aan van bijvoorbeeld de Primark. Rol in je haar (gebruik van tevoren wat schuim), zet vast met wat speldjes en haarlak en haal na een tijdje er weer uit voor een paar mooie krullen! Wissel van rollers en varieer tussen grote en kleine krullen.
  • Met behulp van een clip: Gelukkig hoeven we niet alles te bedenken en zijn er tegenwoordig ook handige hulpmiddelen voor mooie eenvoudige krullen! Voor een paar euro heb je al een super handig voordeelpakket om snel knotjes en krullen te maken…
  • Nachtwerk: Een paar uurtjes slaap doet wonderen voor je haar! Gebruik ’s avonds je favoriete techniek en haal ’s morgens eenvoudig los voor mooie krullen. Probeer bijvoorbeeld dit YouTube filmpje voor een handige techniek voor krullen in je hele haar:

Tip:

  • Haarlak doet wonderen, maar gebruik niet teveel! Anders wordt je haar namelijk te zwaar en zakken de krullen er zo weer uit…

Plaats een reactie