De leukste interieur (web)shops I

Nu de herfst weer van start is gegaan, trekken we langzamerhand van buiten naar binnen. Het is dus de ideale tijd om het binnen weer gezelliger te maken. Nieuwe kussens? Gezellige kaarsjes? Of gewoon leuke hebbedingetjes? Dit zijn de leukste interieur (web)shops!

coffee-cup-mug-apple

Bijenkorf
Zucht… ik kan mij uren vermaken door a op de interieurafdeling van de Bijenkorf rond te struinen en alle leuke en mooie spullen te bekijken. Of om online naar deze objecten te staren! De Bijenkorf heeft alles: van badkamerspullen tot aan decoraties voor de huiskamer, en dat van diverse merken. Meestal had er wel een iets duurder prijskaartje aan. Maar daarbij biedt de sale van Bijenkorf uitkomst. Want dan gaan er leuke interieurspulletjes voor hele fijne prijsjes weg! Goed in de gaten houden dus. Link.

Xenos
De Xenos doet het de laatste jaren echt super goed. Het lukt hen steeds vaker om van een mega populaire trend leuke knock-offs en look a likes te maken, en dat voor een heel budgetvriendelijke prijsje. Vaak liggen er super leuke mokken, kaarsen, bijzettafeltjes en klokken in de schappen waarvan ik denk: “Die hadden ook zo bij een duurder warenhuis kunnen liggen en voor veel meer geld weg kunnen gaan.” Keep up the good work, Xenos! Link.

Make Room
Niet alleen ziet de webshop van Make Room er schattig uit, ook de producten stralen een liefelijk gevoel uit. Je krijgt er ook een beetje een DIY-feeling bij. Make Room verkoopt mooie design producten bijvoorbeeld van Hay en House Doctor, maar ook de wat kunstzinnige en zelfgemaakte interieurspullen worden door hen verkocht. Link.

Fonq
Fonq heeft veel. Héél veel. Voor ieder wat wils dus! Fonq heeft, in vergelijking met de andere genoemde (web)shops, vooral veel grotere meubels. Maar ook bij de decoraties en accessoires kan je hierbij je hart ophalen. Want daar hebben ze er ook héél veel van. Link.

HEMA
HEMA valt eigenlijk in hetzelfde rijtje als Xenos: voor betaalbare spullen kan je hier absoluut terecht. Ze onderscheiden zich hierbij met hun eigen, sterke, look die ze hebben. Als in: spullen van deze Hollandse winkel hebben vaak een duidelijk stempel van hun eigen hand. En die bevalt me goed, moet ik zeggen! Voor leuke accessoires en textiel ben je hier bij het goede adres. Link.

Dille & Kamille
Deze super leuke winkel is niet alleen voor de culinaire liefhebbers onder ons geschikt. Nee! Ze hebben ook een super leuke interieurafdeling met een typische Dille & Kamille uitstraling: basic, authentiek en met een natuurlijk tintje. Tip: vooral de kussens en de heerlijke kaarsen zijn hier een aanrader. Link.

Wonen met lef
Wonen met Lef verkoopt super veel artikelen van bekende interieurmerken. Vaak vind je hier niet de meest standaard dingen, maar is er aan alles een soort twist gegeven. Voor standaard moet je hier dus juist niet zijn, wel als je wat extra’s wilt! Wat is nou wonen met lef? Nou, zo dus volgens deze webshop! Link.

&Klevering
Tot slot een wat exclusiever, en de ook wat duurdere, (web)shop in dit rijtje. &Klevering is een interieurmerk van Hollandse bodem en heeft een paar winkels in Amsterdam. Maar ze verkopen niet alleen hun eigen merk. Ook andere, wat duurdere, interieur labels liggen bij hen in de winkels. &Klevering is niet alleen leuk om even bij te snuffelen, maar ook om je te verbazen over de gekke en bizar leuke dingen die ze verkopen. Link.

Plaats een reactie