Mijn aanraders van MAC

MAC is wat mij betreft de crème de la crème onder de make-up merken. Kwalitatief erg goed spul, fantastische kleuren en een divers assortiment. Maar voor al deze pluspunten staat één nadeel tegenover: de prijs. Maar stel, je wilt tóch iets van MAC kopen. Wat zou dat dan moeten zijn? Ik deel mijn aanraders om je een handje te helpen!


Lipstick
Als je dan iets van MAC wil kopen, ga dan zeker weten voor een lipstick. De lipsticks van MAC blijven namelijk vaak muurvast zitten. Iets drinken en eten? Dat kan ‘ie wel aan. Daarnaast is de keuze qua kleuren groot. Héél groot. Er bestaan meer dan 120 verschillende kleuren in de vaste collectie. Van knalpaars tot poepiebruin: MAC maakt bijzondere, mooie en soms ook aparte kleuren. Dat maakt de lipsticks zeker een aanrader.
De prijs voor een lipstick varieert van €19,- tot €21,50 

Foundation
Zoek je een foundation die goed dekt en ook lang blijft zitten? Wip dan even snel een MAC winkel of counter binnen. Maar de voornaamste reden, naast de goede dekking en houdbaarheid, dat ik een foundation van MAC gebruik? De lichte kleuren die MAC in hun assortiment heeft. Ik heb een hele lichte huid en MAC is één van de weinige merken dat veel lichte foundationkleuren heeft.
De prijs voor een foundation varieert van €29,- tot €34,- 

Blush
Een blush kan tricky zijn. Ik moet tijdens mijn make-upsessie vaak balanceren tussen standje ‘clown’ en standje ‘te bleek’. Pigmentatie is dus belangrijk bij een goede blush. En MAC is daar zeker goed in! De blushes van MAC zijn echt perfect gepigmenteerd. Niet te veel, niet te weinig: precies goed dus. Daarnaast heeft MAC, net zoals bij de lipsticks, een grote collectie blushes met veel variërende kleuren.
De prijs voor een blush varieert van €22,- tot €24,-

Concealer
Een eis aan een goede concealer: de dekking. Die wallen, pukkels en vlekjes moeten immers goed worden weg gewerkt. De concealers van MAC zijn vanwege de erg goede dekking zeker een aanrader. De vloeibare concealers zijn vooral erg geschikt om donkere kringen onder je ogen weg te werken. Ik ben er fan van!
De prijs voor een concealer varieert van €18,- tot €20,-

MAC is te koop bij MAC Stores en bij Douglas en Bijenkorf met een speciale MAC Counter. MAC kan je natuurlijk online kopen op maccosmetics.nl, Douglas en Bijenkorf.

Plaats een reactie