Mijn favoriete lipproducten

“A girl should be two things, classy and fabulous.” Deze quote van Coco Chanel is het perfecte make-up moto! Dagelijks streven naar een classy & fabulous look doen we natuurlijk met een mooie lipstick! Vandaag deel ik mijn favoriete lipproducten voor een classy & fabulous look de hele dag door. Lees snel verder!Favoriete Lipproducten

“Give a woman the right lipstick and she can conquer the world”  -Anonymous

 

Chanel Rouge Allure Velvet Lipstick

Deze lipstick van Chanel is echt één van mijn mooiste lipsticks! Zelf uitgekozen in het warenhuis Lafayette in Paris en sindsdien hooked… Bovendien gaat er niets boven het gevoel van wandelen door Parijs met een papieren Chanel tasje in je hand met daarin je nieuwste Chanel lipstick. Ik heb deze lipstick in nummer 34 – La Raffinée. Een zachte lipstick met een bruinrode/karmijnrode kleur.

Chanel Lipstick

 

Rode lipbalm – Labello & Maybelline Babylips

Voor een perfect base gebruik ik graag een kokosnoot lipbalm of een rode lipbalm (handig als je rode lipstick draagt). Deze rode variant van Labello en Babylips zijn mijn favorieten! Ze zijn goed hydraterend en hebben een mooie kleur. Twee in één!

Lipbalm

Max Factor Lipgloss Elixir Gloss Glowing Peach

Deze gloss is perfect voor de zomer, lekker licht, en ideaal in combi met een nude lip! Ik gebruik deze lichtroze gloss graag in combinatie met een lichtroze lipstick (zie hieronder). Deze gloss blijft goed zitten en is niet te plakkerig.

Max Factor Lipgloss

 L’oreal Paris Collection Privée by Doutzen

L’oreal Paris brengt af en toe Private Collections uit. Zo ook deze lipstick by Doutzen voor de lipsticklijn. Deze kleur is ideaal als je op zoek bent naar een matte roze lipstick (lastiger te vinden dan je verwacht!). Een mooie lichte lipstick die al lang favoriet is.

Doutzen Lipstick

 Rimmel London – Kate Moss Nude Lipstick

Rimmel doet ook mee met de trend en heeft zo af en toe ook private collection lipsticks tussen de collectie. Deze nude lipstick van Kate is niet al te licht en ideaal als je een duidelijk zichtbare nude lip wilt. De lipstick is nummer 3-Rouge a Livres

RImmel Kate

Clinique Chubby Stick

Deze lipstick van Clinique is officieel gewoon een gekleurde lipbalm! Een fijne hydraterende, gekleurde balm. Makkelijk in gebruik en de kleur blijft goed zitten. De balm heeft een roodbruine kleur en zorgt voor een donkere roodbruine lip.

Clinique Lipbalm

Lancôme Lip Lover Lipstick

Last but not least: Lancôme Lip Lover Lipstick. Deze lipstick is eigenlijk een gloss, maar blijft wel net zo goed zitten als een lipstick! De kleur is nummer 337-Lip Lover en is op het moment favoriet! Op mijn wishlist staat nog de lipstick Rouge in Love (ook van Lancôme), nummer 379N Berry in Love.

Lancôme Lip Lover

 

 

Tips:

  • Wil je dat je lipstick langer blijft zitten? Scrub je lippen dan van tevoren met een speciale scrub of bijvoorbeeld een tandenborstel (niet te hard scrubben!). Zo verwijder je losse velletjes en begin je met the perfect base…
  • Droge lippen? Een goede Labello, een potje vaseline of rosebud salve doet wonderen!

Plaats een reactie