Karlijns Photo Diary – week #9

Een kijkje in andermans leven: dat willen we stiekem allemaal. In de nieuwe rubriek Photo Diary laat ik je met een handjevol foto’s zien wat ik de afgelopen week heb gedaan. Een week gevuld met veel zakdoekjes, school en lekker eten. Kijk je mee?

FullSizeRender

Een vriendin van mij ging op skivakantie en ik mocht op de hamster van haar zusje passen. Gezellig! Want wie mij goed kent, weet dat ik gek ben op dieren en zelf vroeger ook een aantal hamsters heb gehad. Kijk dit lieve koppie, toch. Is het geen schatje?! De week begon goed!

FullSizeRender[2] kopie 2

Maar toen sloeg de griep toe. Een paar dagen hiervoor riep ik nog heel trots dat ik tussen al die hoestende en proestende mensen nog steeds niet ziek was geworden. Dat had ik beter niet kunnen zeggen, want de ironie sloeg een dag later toe. Het begon met wat keelpijn en een dag later lag ik geveild door de griep in bed. Neuspray, paracetamol en een fijne Vicks inhaler waren mijn redders deze dagen.

IMG_0191

Ziek zijn staat haast gelijk aan héél véél Netflix in bed. Zo had ik toch nog wat vermaak tijdens mijn griepje!

FullSizeRender kopie 2

Maar Netflix moest na een tijdje wijken voor de nieuwste Flow. Hij viel afgelopen week op de deurmat en zo had ik in bed mooi de tijd om het te lezen. Ik vind de Flow echt zo’n leuk blad! Echt knap dat ze keer op keer zo’n goed gevuld en rijk nummer weten te maken. Ik als journalistiekstudent vind dat natuurlijk interessant en ook leerzaam.

FullSizeRender[2] kopie

Tussen het niezen en hoesten door gaf ik mijzelf een uitgebreide pedicure. Voetenbadje, lekker crémepje en een nieuw kleurtje op de nagels. Ik gebruikte deze nagellak van Anny in ‘It’s just love’. Een hele fijne en goede nagellak. Ik schreef er onlangs een blog over.

FullSizeRender[1]

Na een paar dagen ging het gelukkig al iets beter en ging ik gezellig samen met een vriendin lunchen. Ik at deze vegetarische sandwich met geitenkaas en gegrilde groenten. Lekker dat ‘ie was!

FullSizeRender[2]

Daarna gingen we nog snel de stad in en ontdekten we dat de nieuwe Rituals-winkel eindelijk geopend was. Zo leuk dat Assen nu ook een “eigen” Rituals heeft! De winkel is echt heel mooi en ruim geworden. Ik kon het ook niet laten om wat te kopen…

FullSizeRender[3]

… want dit was de buit! Bij Rituals kocht ik een heerlijke olie voor onder de douche. Verder haalde ik bij de boekhandel twee boeken in het teken van New York: alvast een reisgidsje en een roman over een man die begin 20ste eeuw naar New York vertrok. Ben benieuwd! Tot slot kocht ik nog een setting powder van Catrice.

FullSizeRender[1] kopie 2

De afgelopen dagen zag ik vooral dit weer: grijs, nat en koud. Ugh, ik ben zo klaar met de winter. Ik wil lekker zonnig en vooral droog weer! Ik kan ook niet wachten totdat de lente weer begint.

FullSizeRender[3] kopie 2

De afgelopen week was ik ook bezig met school. Er komen deadlines aan dus er moet weer van alles ingeleverd worden. Aan de bak dus! Gelukkig had ik deze leuke mok van Blossom Books bij me.

IMG_0155

Hoe leuk zijn deze kleurrijke cactussen?! Ik spotte ze bij Groenrijk toen ik daar samen met mijn vader wat ophaalde. Ik had er eigenlijk eentje mee moeten nemen.

FullSizeRender kopie

Zaterdag was #versjesvanLars aanwezig in een boekenwinkel in Assen. Je kon een zogenoemd gedichtje op maat bij hem “bestellen” en daar maakten een vriendin en ik graag gebruik van. Hij stelt je een paar vragen en binnen een kwartier heeft hij het gedichtje voor je klaar. Echt super leuk!

FullSizeRender[4]

Na afloop ploften we neer en namen we nog een kop thee met wat bitterballen erbij (vet goede combi ook). Ik nam er een kiekje van voor het Photo Diary.

FullSizeRender[1] kopie

’s Avonds was het widm-avond! Het was eindelijk tijd voor de ontknoping en dit jaar zat ik gelukkig wel goed met mijn gevoel. Nu al zin in het volgende seizoen!

Dat was ‘m dan: de eerste week van het Photo Diary! Tot volgende week! 

Plaats een reactie