Monthly favorites – januari

Ja, daar gaan we weer! De allereerste Monthly favorites van 2016. Benieuwd wat ik de afgelopen tijd heb gedaan en wat mijn favorieten waren? Kijk maar mee!

11828661_668378466639497_9077081921565551672_n

Favorite activity – stage
Januari was de maand dat ik afscheid nam van mijn stageplek waar ik zes maandenlang werkte. En wat een ongelooflijk mooie, leuke, gezellige en vooral leerzame tijd was dat. Ik baalde daarom echt toen het einde van mijn stageperiode naderde en ik afscheid moest nemen van mijn collega’s. Maar helaas komt aan alles een einde… ik ga het echt missen! Nu staan de collegebanken de komende tijd weer op mij te wachten.

DSC_0679

Favorite shoes – brogues
Ik zag ze overal voorbij komen, maar of ze iets voor mij waren? Neh, brogues kwamen niet aan mijn voeten. Totdat ik dit paar van Manfield zag. Ik kocht ze en ik ben er inmiddels helemaal gek op. Het staat net wat gekleder en speelser. Bovendien lopen deze exemplaren van Manfield hartstikke lekker!

DSC_0688

Favorite feeling – spa
Afgelopen maand ging ik samen met een vriendin naar de spa. Om de laatste week van stage helemaal zen in te gaan, boekten we een massage, gezichtsbehandeling en een manicure. De hele middag waren we onder de pannen en wat was dat goddelijk, zeg! Vooral de massage; ik had van te voren namelijk last van mijn schouders en na een halfuurtje masseren was dat als sneeuw voor de zon verdwenen. Heerlijk, ik ga vaker zo’n massage nemen.

DSC_0710

Favorite shower – Rituals shower foam
Ik kreeg deze lekkere shower gel tijdens de feestdagen in de december. En ooooh, ik ben gek op deze douche foams van Rituals! Schuimt goed, lekker zacht voor de huid en heeft bovendien een fijne geur.

DSC_0724

Favorite fashion item – Maison Scotch trui
Brrrr, de afgelopen maand was het met een gevoelstemperatuur van -10 in Groningen koud. Heel KOUD. Maar gelukkig was ik er goed op voor bereid met deze trui die ik kocht bij Maison Scotch. Heerlijk warm en vooral heel erg roze. Ach, houd ik van. Bovendien was ‘ie ook nog eens in de sale. Helemaal mooi meegenomen dus!

PicMonkey Collage

Favorite programm – Gilmore Girls / wie is de mol
Twee favoriete programma’s van januari (ik kon niet kiezen!): Gilmore Girls en Wie is de Mol. Wie mij goed kent, weet dat ik een giga-fan ben van dat laatste programma. Zo fanatiek als ik ben lees ik alle complot theorieën en denk ik over alle kleine details na om zo de mol te achterhalen, wat overigens nooit lukt. Zo leuk dat het weer begonnen is! Bovendien ben ik de laatste tijd ook verknocht aan Gilmore Girls dat elke werkdag en het gehele weekend op Fox Life wordt uitgezonden. Zo nostalgisch dat het weer uitgezonden wordt! En deze week werd ook al bekend gemaakt dat Netflix een vervolg gaat maken. Kan niet wachten!

Op naar februari! 

Plaats een reactie