Monthly Favorites november 2015 #Karlijn

Het is alweer bijna december! Dé maand van de gezellige feestdagen. Ooooh ik heb er nu al helemaal zin in! Maar eerst terug naar november. Ik zet mijn favorieten van de afgelopen maand weer op een rij. Kijk je mee?

FullSizeRender-10

Favorite workout – bootcamp
Sinds een tijdje volg ik twee à drie keer per week bootcamp-training. Een uur vol hardlopen, squats en push-ups. Zwaar, maar wel echt super leuk. Ik ben fan!

leather-967243_1920
Favorite fashion item – leren rokje
Ik kocht de afgelopen maand een leren rokje, iets dat al heel lang op mijn wensenlijstje stond. Bij de ZARA liep ik het perfecte exemplaar tegen het lijf en ik ben er helemaal dol op. Het liefst loop ik er elke dag in.

rotterdam-680760_1920

Favorite strip – Rotterdam
In november ging ik een weekendje weg naar Rotterdam. Ik at bij The Park, bezocht de Markthal, liep in en uit bij winkeltjes en ging langs bij familie. Voor wie nog nooit een paar daagjes in Rotterdam is geweest: echt doen! Echt een geweldige stad.

CSC_0542

Favorite beauty item – ANNY nagellak
Ik schreef al over deze nagellak, want het is absoluut een favoriet van mij geworden! Ik kocht de kleur ‘In Love’ bij Douglas. En ‘in love’ ben ik zeker: top nagellak! Blijft ook lekker lang zitten en de kleur is heel mooi.

paper-933661
Favorite activity – Sinterklaas inkopen
Zoals ik al zei: december is de maand van de feestdagen. Gezellig samen bij elkaar, lekker knus. In november is de voorpret al lichtjes begonnen. Plannen opstellen, lijstjes maken en alvast inkopen doen. Heerlijk!

Favorite music – Adele
Adele is terug, en hóé: het nieuwe album van Adele is echt geweldig en kan daarom niet in mijn Monthly Favorites ontbreken. Vooral Hello, When We Were Young en Million Years Ago zijn favoriet.

Tot volgende maand!

Plaats een reactie