Nieuw: L’Oréal Paris Color Riche Huile

Er ligt weer iets nieuws in de schappen! L’Oréal Paris bracht onlangs een nieuwe reeks nagellakjes uit die wel een heel bijzonder ingrediënt bevatten: namelijk olie! Wij vertellen je over de nieuwe L’Oréal Paris Color Riche Huile.

L'Oréal Paris Color riche huile

Een nagellak met olie dus. Je zou denken dat zo’n vettig ingrediënt niet veel goeds zou doen voor een lak. Maar niets is minder waar! L’Oréal deed er maar liefst 10 jaar over om een goede formule met een verzorgende olie te creëren. Dat is inmiddels gelukt: want amper een maand geleden bracht het beautymerk de Color Riche Huile uit. Een nagellak die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog eens verzorgend voor de nagels is. Dat klinkt veelbelovend!

Om te beginnen is de nieuwe nagellak in een mooi jasje gestoken. Zien ze er niet gaaf uit?! De bijzondere glazen potjes met de strakke, gouden dop zijn een waar plaatje om te zien. Daarnaast zijn de tientallen uitgebrachte kleuren ook erg mooi en divers.

Bij het aanbrengen van de nieuwe nagellak valt meteen op hoe fijn de substantie is. De lak is niet te dik, niet te dun en ook zeker niet te vettig, iets wat ik wel van te voren van een nagellak met olie had verwacht. Het kwastje van de nagellak is bovendien ook prettig: hij is precies groot genoeg om goed mee te kunnen lakken. Verder valt op dat de lak heel dekkend is. De kleur die ik heb gebruikt, Cherie Macaron, dekt al volledig in maar liefst één laagje. De nagellak blijft vervolgens een aantal dagen netjes op de nagels zitten zonder al te veel beschadigingen te laten zien.

L'Oréal Paris Color Riche Huile!

Van de olie die er in zit merk je in het begin niet zo veel van: op het eerste gezicht lijkt de nagellak niet vernieuwender of bijzonderer dan alle anderen. Maar het effect van de olie merkte ik juist wél achteraf. Normaal zijn mijn nagels wat droog en dof als ik de nagellak er weer af haal. Maar met de Color Riche Huile lijken mijn nagels meer gevoed. De verzorgende olie lijkt dus te werken!

De L’Oréal Paris Color Riche Huile is een fijne nagellak die niet alleen goed dekt, mooi blijft zitten maar ook nog eens iets beter voor je nagels is dan andere nagellakjes. Kortom: ik ben enthousiast!

Wil je ze zelf proberen? Je koopt de nagellak voor €7,95 bij de drogist en parfumerie.

L'Oréal Paris Color Riche Huile!

 

Plaats een reactie