Review: de vernieuwde Chanel nagellak

We zijn altijd al fan geweest van de nagellak collectie van Chanel. Eén klein nadeel: ‘the staying power’. De nagellak bleef jammer genoeg niet heel lang zitten vergeleken met andere soorten. Hier is dit jaar verandering in gekomen! De hele Chanel nagellak collectie is compleet vernieuwd: de meeste kleuren zijn er nog gewoon, maar ‘the staying power’ is verbeterd. Wij probeerden de klassieke kleur van deze nagellak: Le Vernis Longue Tenue Longwear Nailcolour in kleur 500 (Rouge Essentiel). Een nagellak die nu al favoriet is. Kijk je mee?

Chanel nagellak

Schaf deze klassieke musthave Chanel nagellak aan voor slechts €25 (zonder korting)

 

 

De vernieuwde Chanel nagellak (met 30 procent korting!)

Aangezien je momenteel 30 procent korting krijgt bij Ici Paris (als Nederland goud wint bij de Olympische Spelen) kon ik het niet laten om even de winkel binnen te gaan tijdens de Meerpaaldagen in Dronten. Nederland had de dag ervoor goud gewonnen, dus dat betekende 30 procent op alle Chanel. Ik wilde een slimme keuze maken en iets aanschaffen dat ik ook echt nodig had. Zo viel mijn oog op deze klassieke rode kleur van Chanel: nummer 500, Rouge Essentiel. Een kleur die meteen opviel tussen een collectie van ongeveer 14 kleuren nagellak (allen met de nieuwe ‘Longwear’ formule). Je kunt het al raden…deze nagellak ging mee naar huis!

 

Ervaring

Eerlijk gezegd, had ik al een tijdje mijn nagels niet meer gelakt met Chanel. Het was dus al een hele verademing om weer eens over te stappen op dit goede merk vergeleken met een koopje van de drogist of Hema. Ik ben erg ‘beweeglijk’ met mijn handen, vooral als ik net gelakt heb. Om een ‘chip’ tegen te gaan in mijn nagels lak ik altijd een extra laagje. Wat mij meteen opviel bij deze nagellak van Chanel is de kwaliteit. De nagellak is dun, maar dekt zeer goed en na twee à drie strookjes heb je al een perfecte nagel. Zelfs na het tweede laagje blijft de nagellak prachtig dun en zelfs een derde laagje kan prima met deze nagellak. Ook over de kleur ben ik erg te spreken. Het is een diepe rood die goed opvalt, maar ook heel beschaafd is. Ideaal voor the perfect red nails!

Deze langhounde nagellak blijft zeer goed zitten en pas na een paar dagen begin je een paar kleine ‘chipjes’ te zien. De nagellak is gelukkig mooi dun en zo gedroogd en daardoor ideaal om even snel je nagels weer mee bij te lakken. Ik wist dat Chanel goede producten had, maar deze nagellak heeft me helemaal overgehaald. Op zoek naar de ideale rode nagellak, die niet alleen super mooi is maar ook nog eens goed blijft zitten? Dan is dit de nagellak voor jou! Super nagellak en zeker vijf sterren waard 😉

Plaats een reactie