Review: Oral-B 3D White

Werkt het nou echt of is het grote onzin? Een steeds terugkomende vraag die eigenlijk nooit zo goed wordt beantwoord… Als het om whitening gaat zijn de meningen namelijk verdeeld. Om iets meer duidelijkheid te krijgen, proberen we bij Lifestyle Journal een aantal whitening producten voor je uit. Na Cocoswhite is het de buurt aan Oral-B 3D white. Lees snel verder!

woman-674977_1920Werkt het?

Over de meeste whitening producten, zoals strips, wordt vaak gezegd dat het je tanden beschadigt en tandartsen adviseren hier vaak tegen. Maar hoe zit het eigenlijk met whitening tandpasta? Is dat ook slecht? Op het eerste gezicht is het een prima product: je tanden voelen schoon en glad aan en de tandpasta verschilt weinig tot niets met de klassiekers.

Na de twee weken lijken mijn tanden toch iets meer opgelicht en witter dan met andere tandpasta’s, maar een heel groot verschil is het niet.

Is het een aanrader?

Op zoek naar een fijne tandpasta waardoor je tanden geleidelijk oplichten? Dan is deze tandpasta iets voor jouw. Zolang je niet al te hoge verwachtingen hebt van dit product kan het er prima mee door, maar verwacht niet spierwitte tanden na gebruik.

Toch stap ik weer over naar de standaard tandpasta van Oral B. Tandpasta’s die op één iets gericht zijn (zoals whitening of tandsteen) missen namelijk vaak de juiste bescherming, waardoor de tandpasta niet perse slecht voor je is, maar je tanden wel minder goed beschermd zijn tegen bacteriën e.d.

Plaats een reactie