Summer Special: Beach Essentials

In de zomer kan een bezoekje aan het strand niet ontbreken. Maar wat neem je eigenlijk allemaal mee in die strandtas van je? Wij sommen de handigste beach essentials voor je op zodat jij zelf wat inspiratie op kan doen. Kijk maar mee.

IMG_3784

 1. Strandlaken. Spreekt voor zich, toch? Op dit moment zijn luchtige hamamdoeken heel populair. Je scoort er al eentje bij onder andere HEMA en drogisterijen.
 2. Zwemkleding. Bikini, badpak, tankini… noem het maar op!
 3. Water. HEEL VEEL WATER. Uitdrogen op het strand gebeurt namelijk al snel. Neem dus genoeg drinken mee.
 4. Leesvoer. Neem wat leuke tijdschriften of een boek mee om je mee te vermaken.
 5. Slippers. Om heerlijk mee door het zand te banjeren en om de wandeling naar het strand te maken.
 6. Zonnebrand. Die fles zonnebrand moet zeker in jouw tas zitten. Neem het liefst ook een speciale zonnebalsem voor je lippen mee om helemaal goed beschermd te zijn voor een zonnige stranddag.
 7. Vochtige doekjes. Ik erger mij altijd aan handen die plakkerig zijn van zonnebrand en ijs en die vervolgens helemaal onder het zand gaan zitten. Neem een paar vochtige doekjes mee om jezelf op te frissen.
 8. Eten. Al dat zonnen en zwemmen maakt je hongerig.
 9. Sarong of luchtig jurkje. Neem iets mee dat je gemakkelijk over jouw bikini heen kan gooien als je iets bedekter door het leven wilt gaan.
 10. Kleingeld. Laat je portemonnee het liefst thuis. Het zou zonde zijn als het gestolen wordt! Neem in plaats daarvan wat los kleingeld mee om bij een strandtent wat te kopen.
 11. Zonnebril. Een absolute must.
 12. Geheime plek. Klinkt mysterieus. Maar neem een klein, onopvallend tasje mee om de belangrijkste spullen zoals mobiel, sleutels en geld in te verbergen. Wil je het nog beter aanpakken? Gebruik een lege (en schone!) zonnebrandfles en verstop daar jouw waardevolle spullen in.
 13. Deo. Om jezelf lekker fris te laten ruiken.
 14. Fun. Neem iets leuks mee om met je vrienden op het strand te doen. Bijvoorbeeld een frisbee, bal of gewoon een stel kaarten.
 15. Waterspray. Wil je jouw gezicht een verzorgende oppepper geven? Neem dan een speciale waterspray mee om je gezicht te ‘vernevelen’. Lekker!
 16. Pleisters. Je kan je huid lelijk openhalen door schelpjes en eventuele troep op het strand. Neem dus wat voorgepakte pleisters uit voorzorg mee.
 17. Hoedje. Tot slot een hoofddeksel om verbranding van je hoofdhuid te voorkomen. Handig en hip!

Een belangrijke tip: neem nou ook weer niet té veel mee. Dat is echt onnodig. Laat, voor zover dat kan, de waardevolle spullen thuis. Dus geen dure sierraden, iPads of iets dergelijks. Wees verder waakzaam op de spullen die je wel meeneemt. Veel plezier op het strand!

Plaats een reactie