Vandaag, speciaal omdat het zomer is, delen we een super eenvoudig recept voor Homemade Ice Cream! Met weinig ingrediënten en een blender is dit lekkere ijs zo gemaakt! Lees snel verder en bedenk je eigen variant van deze Easy 5-minute Homemade Ice Cream. Enjoy!
- Een scheutje amandelmelk
- 350 gram bevroren blauwe bessen (of een ander fruitsoort)
- 250 ml Griekse yoghurt
- Eén banaan
- Eén eetlepel ahornsiroop
Zo maak je het:
– Snijd het fruit in stukken en voeg alle ingrediënten toe aan de blender. Mix nu net zolang tot al het fruit goed is verwerkt.
Doe het ijs in een kom, voeg wat toppings toe en geniet van je heerlijke Homemade Ice Cream!
Tips:
- Doe het ijs nog even een extra paar minuten in de vriezer als het nog niet koud genoeg is.
- Bewaar het ijs in de vriezer en stop het weer even in de blender als je het eruit haalt.
- Gebruik toppings als kokossnippers, cacao nibs of kleine stukjes gezouten amandelen met een beetje ahornsiroop!