De leukste DIY’s voor Pasen

Nog een paar dagen en dan is het Pasen! Twee dagen gevuld met veel brunches, zoektochten en een hele hoop gezelligheid. Maak het nóg mooier en creatiever met deze leuke DIY’s voor Pasen. Pak er maar een schaar en lijm bij: er gaat geknutseld worden!

Team ConfettiBron: Team Confetti

Origami paaskuiken door Team Confetti. Het enigste wat je nodig hebt? Een paar gele servetjes. Zo tover je met weinig een super leuke origami op tafel. Klik hier om naar de DIY te gaan.

We are ScoutBron: We Are Scout

Bunny Cone door We Are Scout. Print de download uit en knippen, vouwen en pakken maar! Deze “konijnenhouder” is ideaal om etenswaren in te presenteren. Klik hier om naar de DIY te gaan.

SinnenrauschBron: Sinnenrausch

Paas-hangers door Sinnenrausch. Hoe leuk en gemakkelijk is deze DIY?! Print het uit, knip er voorzichtig omheen en hang er een draadje aan. Super leuk om in een aantal paastakken te hangen. Klik hier om naar de DIY te gaan.

Flax and twineBron: Flax and Twine

Bloemenkroon door Flax and Twine. Och, gossie. Deze DIY is om te smelten. Geef je paaseitjes een lieve upgrade met deze schattige bloemenkrans. Klik hier om naar de DIY te gaan.

Stylizimoblog1Bron: Stylizimo Blog

Servettenhouder door Stylizimo Blog. Maak de servetten op de paastafel net iets specialer met deze papieren DIY. Klik hier om naar de DIY te gaan.

Alice and LoisBron: Alice and Lois

Marble paaseieren door Alice and Lois. We kennen de marble nails al, maar heb je ook al van deze marble DIY met nagellak voor eieren gehoord?! Klik hier om naar de DIY te gaan.

North StoryBron: North Story

Paaskaarten door North Story. Leuk om het menu van de Paasbrunch op te presenteren of om iemand last-minute nog een fijne Pasen te wensen. Klik hier om naar de DIY te gaan.

Miss RenaissanceBron: Miss Renaissance 

Paaseieren-decoratie door Miss Renaissance. Met deze prachtige DIY weet je zeker dat je tijdens het eten indruk gaat maken. Klik hier om naar de DIY te gaan.

CraftwhackBron: Craft Whack

Paas-ornamenten door Craft Whack. Pak je er ballonnetjes en een stuk draad erbij? Het vergt een klein beetje werk en geduld maar dan heb je wel groots resultaat. Klik hier om naar de DIY te gaan.

The Girl InspiredBron: The Girl Inspired

Glitter eieren door The Girl Inspired. Een Pasen om van te schitteren met deze glitter eieren! Dus pak de gouden (of wat voor kleur dan ook) er maar bij. Klik hier om naar de DIY te gaan.

StylizimoblogBron: Stylizimo Blog

Konijnen servetten door Stylizimo Blog. Nog een servetten-DIY! Vouw  je stoffen servetten heel simpel om in schattige konijnenoortjes. Klik hier om naar de DIY te gaan.

Dat waren ze dan: de leukste DIY’s voor Pasen! Alvast een fijn Paasweekend gewenst! 

Plaats een reactie