5 nieuwsbrieven die wél de moeite waard zijn

You’ve got mail! Dagelijks stromen er bij ons allemaal een hoop e-mails binnen. Een groot deel daarvan verdwijnt regelrecht de prullenbak in en we weten haast zeker dat daar een boel ‘onzinnige’ nieuwsbrieven bij zitten. Maar wacht! Gooi ze niet allemaal weg! Want er bestaan genoeg leuke nieuwsbrieven die wél de moeite waard zijn om te lezen. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Eerlijk is eerlijk: vroeger deed ik ook niets met nieuwsbrieven. Verschrikkelijk irritant vond ik ze en ik klikte zonder ze te openen meteen op ‘verwijderen’. Maar tijdens mijn stage op een tijdschriftredactie leerde ik zelf hoe je een nieuwsbrief moest maken en verzenden. Toen is het eigenlijk begonnen: ik keek hoe andere tijdschriften, websites en bedrijven nieuwsbrieven verstuurden en haalde daar een hoop inspiratie uit. En wat bleek? Zo irritant zijn ze echt niet! Ze kunnen juist heel handig zijn. Dagelijks en wekelijks een leuk nieuwtje of mooie inspiratie binnen krijgen: wie wil dat nou niet? Lang verhaal kort: de afgelopen tijd ontdekte ik dat ik een paar favoriete nieuwsbrieven met plezier ontvang én lees. Wie weet haal jij er ook een hoop inspiratie uit.

FullSizeRender

LINDA.
De nieuwsbrieven van LINDA. zijn een must voor iedere vrouw die van lifestyle houdt en wil weten wat er in de wereld gebeurt. LINDA. heeft diverse nieuwsbrieven waar je je op kan abonneren. Persoonlijk zijn de LINDA. ochtendnieuws-brieven, de nieuwsbrieven waarbij je om 08:00 uur het laatste nieuws binnenkrijgt, en de wekelijkse brieven favoriet. Bij de laatste krijg je elke week leuke adresjes om te bezoeken, recepten om te maken en beste artikelen om te lezen voorgeschoteld.

FullSizeRender[1]

vtwonen
Interieurjunkies opgelet! Voor een portie interieur-inspiratie moet je echt bij de nieuwsbrief van vtwonen wezen. Zo nu en dan krijg je een mail binnen waarin mooie interieurs, leuke decoratie of handige DIY-tips worden gedeeld.

FullSizeRender[2]

Blendle
De nieuwsbrieven van Blendle zijn reuze handig als je geen zin en tijd hebt om elke dag de kranten of nieuwswebsites door te spitten voor interessante verhalen. Dat werk doet Blendle voor je! Regelmatig zetten zij in een nieuwsbrief de meest opmerkelijke, interessante en grappige (achtergrond)verhalen uit de media voor je op een rij. Let wel op: als je een getipt stuk wil lezen, moet je wel een tegoed bij Blendle hebben.

FullSizeRender[3]

Flow
De nieuwsbrieven van Flow zijn precies zoals we van dit leuke tijdschrift gewend zijn. In de mails van Flow lees je vaak een interssant en inspirerend verhaaltje of quote. Niet kort, niet te veel poespas: gewoon ideaal om even snel te lezen en bij stil te staan. Daarnaast zijn de nieuwsbrieven ook heel leuk vormgegeven. Like!

FullSizeRender[4]

Delicious
Tot slot eentje om van te watertanden. Heb je geen ideeën meer voor een lekkere lunch of voor een gezond avondmaal? De nieuwsbrieven van Delicious geven je de nodige inspiratie. Handig als je aan het eind van de dag in de trein naar huis zit en nog geen flauw idee hebt wat je die avond gaat eten. Open je mail en Delicious helpt je een handje!

 

 

Plaats een reactie