7 nieuwe musthave kookboeken

Perfect als cadeau voor een vriendin of lekker voor jezelf! De winkels liggen op het moment weer vol met de nieuwste, leukste kookboeken, mooi op tijd met Sinterklaas en kerst vast in je achterhoofd. Benieuwd of er nog iets tussen ligt? Lees dan snel verder voor onze aanraders en ga zelf aan de slag als chefkok!

Powerfood- Van Friesland naar New YorkRens Kroes

Het nieuwe kookboek van Rens Kroes staat natuurlijk weer vol met lekkere gezonde recepten, maar toch is dit boek niet echt favoriet. Waarom niet? Het lijkt namelijk erg op haar eerste boek qua indeling en recepten. Erg leuk voor de mensen die haar eerste boek niet hebben aangeschaft, maar voor de andere groep misschien niet het leukste kookboek dat ertussen zit. Maar de recepten zijn natuurlijk wel lekker en goed te maken, dus zeker een aanrader als je haar boeken nog niet hebt!

 

Matt Preston’s kookboekMatt Preston

Het derde kookboek van de Masterchef celebrity is zeker favoriet! Matt Preston lust wel wat en kan er ook nog eens wat van! Gelukkig is hij bereidt zijn wijsheid en heerlijk recepten met ons te delen voor slechts 24,99 euro. Een musthave kookboek met mooie scherpe foto’s, lekkere recepten en de perfecte balans tussen zoet en gezond. Alleen al voor de heerlijke salade combi’s zou dit boek eigenlijk in je kast moeten staan…

 

 

Hemsley & Hemsley- De kunst om goed te etenHemsley & Hemsley

Dit kookboek blijft maar terugkomen op mijn lijstje… De Hemsley zussen weten gewoon zo goed wat lekker is! Zeker een aanrader als je graag kookt voor grote gezelschappen of iets speciaals wilt proberen. Een goede tip voor de komende feestdagen dus! Sla nu vast in en zorg ervoor dat je een pro bent tegen de tijd dat kerst weer is aangebroken.

 

 

NopiNOPI

Dit kookboek spotte ik in de Bruna en trok meteen mijn aandacht door de mooie foto’s en een flink aantal bladzijden. Eenmaal het boek opengeslagen wordt je niet teleurgesteld: heerlijke recepten van Yotam Ottolenghi & Ramael Scully om je kennis mee te vergroten.

 

Jamie’s Super Food voor elke dagJamie

Yep, zelfs Jamie doet mee aan de langdurige ‘hype’ van superfoods… maar natuurlijk wel op zijn eigen manier! De Jamie die we kennen en waar we van houden stelt ons niet teleur met dit goedgevulde kookboek. Super Food van Jamie voor elke dag? Yes, please!

 

ChickslovefoodChickslovefood: het skinny six-kookboek

De meiden van chickslovefood weten waar we naar opzoek zijn: een kookboek met lekkere healthy recepten met maximaal zes ingrediënten! Perfect voor een drukke week als je wel lekker wilt koken, maar er eerlijk gezegd totaal geen tijd voor hebt… Met maar een paar ingrediënten in huis toch nog lekker eten. Zo doen we dat!

 

 

Vegan Delight9200000046311605

En last but not least: Vegan Delight. Een kookboek dat eigenlijk nog niet uit is, maar dat je vanaf 27 oktober kunt kopen! Vegan, geïnteresseerd in eten of iets meer leren over koken zonder bepaalde ingrediënten? Dan is dit boek iets voor jou: lekkere recepten die bovenal suiker-, tarwe-, gluten-, en lactosevrij zijn. Tenzij je in Spanje woont vallen glutenvrije recepten al snel onder het rijtje van expensive foods daarom is het ideaal om ze eens zelf te maken!

Plaats een reactie