Fashionblogs om te volgen

Weet je even niet meer wat je aan moet doen als je ’s ochtends voor de kast staat? Misschien kan wat inspiratie van anderen helpen. Daarom hebben wij de leukste fashionblogs op een rij gezet. Stuk voor stuk websites van echte fashion chicks in hart en nieren.

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.28.29

Chapter Friday
Chapter Friday wordt gerund door de Nederlandse Yara Michels. Zegt de naam This Chick Got Style je al iets? Yara blogde eerst over fashion onder deze naam, maar een jaar geleden besloot ze om met een andere website verder te gaan. Deze switch zorgde voor iets minder fashion gerelateerde posts aangezien ze Chapter Friday meer beschouwt als een lifestyleblog. Gelukkig nog wel met een duidelijk fashion-stempel door de modenieuwtjes en prachtige outfits die deze spontane en vrolijke meid zo nu en dan op haar blog deelt.

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.28.40

Linda Tol
Linda maakte al heel snel bekijks met haar fashionblog in de modewereld. Want met haar kekke platina coupe en stoere stijl viel ze al snel op tussen de anderen. Inmiddels is Linda zo succesvol dat ze deels in Milaan woont, werkt voor de Italiaanse Glamour en niet vies is om zo nu en dan te poseren voor streetstyle fotografen. Gelukkig heeft ze ook nog tijd om haar blog helemaal up to date te houden en haar outfits te delen.

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.28.54

After DRK
Sabrina Meijer startte jaren geleden met haar blog After DRK. Nu is het uitgegroeid tot een groot fashionplatform waar meerdere redacteuren voor werken. Samen bloggen ze over alle ins and outs in de modewereld met af en toe een persoonlijke touch van Sabrina zelf.

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.13.10

Fashion is a Party
Je kan wel merken dat fashion écht een feestje is voor Susanne, ook wel bekend als Suz. Zij hult zichzelf vaak in de meest kleurrijke outfits en combineert gewaagd met verschillende stofjes en printjes. Creatief noemen we dat!

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.41.00

Queen of Jetlags
Noor de Groot is zeker Queen of Jetlags: ze hupt namelijk van het ene vliegveld naar de ander in haar leuke outfits. Ze neemt je mee op reis en showt haar kleding op alle plekken over de wereld. Veel mode én travel dus op deze site.

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.29.25

COTTDS
Liefhebbers van zwart-wit kunnen hun hart ophalen bij Cindy’s blog COTTDS, dat staat voor: Come To The Dark Side We Have Candy. En ‘dark’ is ‘ie zeker: want eigenaresse Cindy van der Heyden hijst zichzelf maar al te graag in zwarte kleding. En dat levert mooie en minimalistische outfits op.

Schermafbeelding 2015-10-10 om 23.29.36

The Blonde Salad
Tot slot één van de grootste en meest succesvolste blog van de wereld: The Blonde Salad. De Italiaanse Chiara Ferragni startte in 2009 met deze site en is inmiddels uitgegroeid tot een waar boegbeeld. Ze is niet meer weg te denken uit de modewereld en staat op de ene tijdschrift cover na de ander en gaat de leukste samenwerkingen met mode-labels aan. You go girl!

Plaats een reactie