De beste horrorfilms voor Halloween

Happy Halloween! Nog geen ‘spannende’ plannen voor vanavond? Kruip dan op de bank met een dekentje en zet een horrorfilm op. Griezelen geblazen! Wij hebben de engste, beste en leukste horrorfilms voor je op een rij gezet.

Orphan
Een stel besluit om na de het verlies van hun ongeboren kind een meisje, Esther, uit een weeshuis te adopteren. Maar al snel blijkt dat er iets flink mis is met Esther. 

Cabin in the Woods
Een groepje vrienden gaan een weekend naar een afgelegen hut op een verlaten terrein, dat achteraf gezien niet zo idyllisch is zoals ze vooraf dachten.

Insidious
Een gezin verhuist naar een nieuwe woning. Maar het nieuwe huis heeft nogal wat problemen met de nieuwe bewoners en laat angstaanjagende dingen gebeuren.

The Shining
Een schrijver kampt met een writers block. Om zijn inspiratie weer terug te vinden wordt hij huismeester van een hotel en trekt hij samen met zijn gezin erbij in. Maar daarbij vergeet hij de lugubere verhalen over de vorige, vermoorde bewoners van het hotel die de rondte gaan.

The Descent (1, 2 en 3)
Studente Maya ontmoet Jared op een feestje. Het begint allemaal leuk en gezellig totdat Jared opeens compleet verandert (Descent 1).

Saw (1 t/m 5)
Twee mannen worden wakker in een oude badkamer zonder dat ze weten hoe ze daar zijn belandt. Totdat ze erachter komen dat zij de nieuwe slachtoffers van een seriemoordenaar zijn (Saw I). 

The Conjuring
Een gezin wordt geterroriseerd door een duisters, mysterieus ‘iets’. Daarvoor schakelen ze de hulp van twee paranormalen in. Zij raken verzeild in de meest angstaanjagende zoektocht van hun leven. 

The Messengers
De familie Solomon verhuist naar een afgelegen boerderij. De stilte en rust voelt angstig aan. En al helemaal als het jongste broertje opeens geesten waarneemt.

The Woman in Black
Een advocaat krijgt de opdracht om het papierwerk van een overledene te regelen. Als hij in zijn client’s huis is, worden een aantal tragische geheimen onthult.

The Eye
Een jonge vrouw is blind, maar tot haar grote vreugde kan ze door een oogtransplantatie weer zien. Totdat ze met haar ‘nieuwe ogen’ opeens de meest enge dingen ziet die haar de angst aanjagen.

 

Plaats een reactie