Doen: Midnight Writing

Het is in de late avond uren dat de filosofen en creatievelingen onder ons pas echt tot leven komen. Met een dag weer voorbij en de toekomst voor ogen is het de perfecte tijd om na te denken over je volgende stap, doel of plan. Oftewel: de perfecte tijd voor midnight writing! Lees snel verder…DSCN8001

Al is het maar een notitieboekje naast je bed met een pen; schrijfwaar naast je bed is ideaal. Geen ideeën meer verloren en geen tijd verspilt. Vooral voor de mensen onder ons die toch niet kunnen slapen voor ze een perfecte planning of oplossing voor al hun problemen hebben gevonden is een beetje midnight writing de perfecte oplossing.

Het is namelijk midden in de nacht dat je alles naloopt en op orde zet. Je weet precies hoe je dat probleem moet oplossen en maakt vele beloftes aan je zelf, alleen om in de morgen weer vergeten te zijn of al verbroken. Maar het zijn juist deze ideeën die het echt waard zijn om neer te pennen! De inspiratie die met de nacht wordt meegebracht is zonde om zomaar voorbij te laten gaan. Dus pak die pen en notitieblok erbij en pen die ideeën neer. Je komt er snel genoeg achter dat midnight writing een slimmere zet is dan je eerst misschien had verwacht.

Daarom zeg ik: pak eens een keer in die late uurtjes een notitieboek erbij en kijk wat het je opbrengt. En wie weet bedenk je zo wel je eerste million dollar idea… Good luck!

Plaats een reactie