Instagrammers die ik graag volg

Instagram: een van de meest populaire apps ter wereld. En ook ik ben er fan van. Ikzelf heb een standaard lijstje met Instagrammers die ik elke dag even bij langs ga. Gewoon, omdat ze leuke en mooie foto’s hebben. Ik ga mijn favorieten bij langs!

picjumbo.com_HNCK4489


Monique van Loon
Monique van Loon is dé kracht achter de populaire food-website culy.nl. Deze foodie is helemaal gek op lekker eten en het is daarom lang zo gek nog niet dat driekwart van haar Instagram uit foto’s van eten bestaat. Ik kwijl helemaal weg als ik al die lekkere taarten, sapjes en pasta’s zie. Dit account moet je dus zeker volgen als je een liefhebber van eten bent. Klik hier voor account.

Liesbeth Rasker
Ik geef je twee redenen: A. ze heeft de meest geweldige baan ooit (jaloers!) en B. ze schrijft super grappig. Liesbeth Rasker is fashion en travel editor bij het online magazine amayzine.com. Ze vliegt voor haar werk van de ene plek op deze aardbol naar de ander. Zo was ze vorige week nog in New York en zit ze nu alweer in Canada. Oh, en haar manier van schrijven is werkelijk waar hilarisch. Daarom krijgt ze van deze journaliste in spé over here al bonuspunten. En nog een paar extra puntjes omdat haar kat Disco cool is. Klik hier voor account. 

Hot Dudes Reading
Een knappe man met een goed boek in de hand: wat mij betreft al een gouden combinatie. Op dit Instagram-account vindt je dus alleen maar, tja de naam zegt het al, mannen die een boek aan het lezen zijn. Ja, wat kan ik zeggen? Het is een soort guilty pleasure. Neem eens een kijkje, zou ik zeggen. Klik hier voor account.

Estée Lalonde
Estée staat beter bekend als Essiebutton. Gaat er al een belletje rinkelen? Zij een een bekende YouTuber in hartje Londen. Zij behoort tot mijn favoriete YouTubers en haar mooie foto’s en leuke teksten op Instagram zijn de redenen waarom ik haar ook graag op Instagram volg. Oh, en ze heeft een té leuke hond genaamd Reggie. Je merkt misschien dat dieren goed bij mij scoren op Instagram, hè? Klik hier voor account.

Style And The City
Tot slot het Instagram account van fotograaf Kamel Lahmadi. Hij zet mensen in New York vanwege hun leuke outfit op de foto. Van modellen tot zakenmannen en van high society tot toeristen: ze komen in de meest geweldige modecreaties voorbij. Leuk om eens inspiratie voor je eigen kledingkast op te doen. Daarnaast plaatst Kamel vaak inspirerende teksten naast zijn Instagram kiekjes. Ja, zeker het volgen waard! Klik hier voor account.

Wist je trouwens dat Lifestyle Journal ook op Instagram zit? Volg ons!

 

 

 

Plaats een reactie