Last minute party dress

Yep, kerst en Oud & Nieuw staan weer om de hoek. Genoeg dingen om aan te denken en te regelen, zoals: kerstdiner, feestjes en natuurlijk party outfits! Kom je er te laat achter dat je eigenlijk niets leuks in je kast hebt hangen?! Don’t worry, wij delen onze lijst met last-minute shopping tips voor de perfecte party dress!

 

Bezorgen: Zalando, Wehkamp en de Bijenkorf zijn je to-go-to winkels! Leuke feestjurken, niet al te hoge verzendkosten, maar bovenal een zeer snelle bezorgtijd (morgen in huis)…

Kast: Kijk eerst goed wat je nog in je kast hebt hangen! Misschien is een nieuw vestje of een leuk paar oorbellen genoeg om de perfecte party outfit te creëren!

Sale: Sale is your best friend… Grijp je kans en probeer nog een leuke top of jurkje te scoren in de sale. Bijvoorbeeld online of in de dichtstbijzijnde kledingwinkel.

Lenen: Niets in je kast en geen inspiratie? Wat dacht je van lenen?! Je kent vast wel iemand met meer dan één party dress in haar kast… Doe een swap of leen voor een weekje een leuke outfit en leen bijvoorbeeld een paar sieraden of een top uit je eigen kast uit (voor wat hoort wat). Mix en match bijvoorbeeld net zolang totdat je de perfecte outfit hebt gevonden!

Tip:

  • Sieraden of vestjes/blazers kunnen je outfit een totaal andere look geven. Probeer hier rekening mee te houden als je iets koopt of leent.

Plaats een reactie