Zo haal je de herfst in huis

Wanneer het steeds kouder en natter wordt buiten trekken we meer naar binnen toe. Tijd om het binnenshuis gezelliger te maken! Haal de sfeervolle herfst in huis met kaarsjes, dekentjes, heerlijke geuren en meer! Lees onze interieur-tips voor dit seizoen.

Kaarsjes
Haal genoeg waxinelichtjes in huis want het is weer dé tijd om de kaarsen aan te steken! Voor dit seizoen geldt: hoe meer, hoe beter. Maak gezellige plekjes in huis waar je her en der kaarsen, theelichtjes, waxinelichthouders en lantaarns neerzet. Ook helemaal hip nu: ‘papieren zakjes’ met printjes waar je een waxinelichtje in kan doen. Je vindt ze tegenwoordig bij veel interieurafdelingen vinden.

Back to nature
De herfst heeft veel te bieden qua natuur: herfstbladeren, kastanjes, lampionnetjes… noem het maar op! Haal de herfst helemaal in huis door hiermee te DIY-en. Zoek buiten mooie herfstbladeren uit en lijst ze in achter glas. Of zet een mooi herfstboeket op tafel.

Dekentjes
Brrrr, koud! Kruip onder een warm dekentje tijdens de herfst (en winter). Haal de plaids en dekentjes weer van stal en leg ze over de bank en bed. En voor de echte DIY-ers die wel houden van een uitdaging: brei of haak je eigen deken! Leuke tijdsbesteding voor dit seizoen. 

Spice it up
In de herfst hebben ze heerlijke geurkaarsen te koop die perfect bij dit seizoen passen. Lekker kruidig en echte ‘food geuren’. Bijvoorbeeld bij Rituals en Yankee Candle hebben ze altijd hele bijzondere geurkaarsen de passen bij de heftige sfeer. Wat dacht je van een kaars die ruikt naar cederhout? Of eentje van kaneelstokjes? Heerlijk!

kussens
Verander de kussenhoezen op de bank in donkere en typische herfstkleuren zoals (bordeaux)rood, oranje, groen, donkerblauw en mosterdgeel. Slechts met een kleine verandering maak je een groot verschil.

Lichtjes
Het wordt buiten eerder donker, dus haal het licht juist naar binnen! Wat je nu vooral ziet, zijn lichtslingers en -snoeren. Hartstikke leuk, goedkoop en gemakkelijk te decoreren. Je kan ze bij veel interieurwinkels, van goedkoop tot duur, vinden.

love-romantic-date-candlelight

 

 

 

 

Plaats een reactie