Leuk om te doen: het HEMA vrienden & familiespel

Een avondje met vriendinnen of een middagje op bezoek bij familie. Hartstikke gezellig natuurlijk. Maar hoe goed ken jij ze eigenlijk? De gekke verzameling van je tante of de familierecepten van je beste vriendin: leer ze écht kennen met het vrienden & familiespel van de HEMA.

De HEMA heeft de laatste tijd enorm leuke en grappige spullen in hun assortiment. Zo ook het vrienden & familiespel dat sinds kort in de schappen ligt. Voor een paar eurootjes koop je dit leuke kaartenspel. Wat precies de bedoeling ervan is? Het is heel simpel. In het blikken doosje, dat er overigens heel schattig uit ziet, zitten 100 kaarten waar verschillende vragen op staan. Wat is bijvoorbeeld jouw toppunt van geluk? Waar zou jij op kunnen bezuinigen als je krap bij kas zit? Of zou je ooit een cosmetische ingreep overwegen?

FullSizeRender

Ik maakte kennis met dit spel toen één van mijn vriendinnen het voor de gein meenam toen we een avondje met elkaar afspraken. Door het spelen van dit spel kwamen we achter dingen die we nog niet van elkaar wisten, hoe goed we elkaar ook kennen. Zo zie je maar weer: je weet heus nog niet alles van elkaar. Daar kan dit spel verandering in brengen. Dus probeer het eens uit samen met je vrienden of familie. Gezelligheid en grappige verhalen gegarandeerd. Neem het bijvoorbeeld mee naar vriendinnenavondje of bespreek een paar kaarten tijdens het avondeten met je familie. Je zal zien dat je voor leuke verrassingen komt te staan.

Het vrienden & familiespel is voor €6,- te koop bij HEMA winkels en in de webshop. Tip: leuk om iemand dit spel cadeau te doen!

FullSizeRender-3

Plaats een reactie