Leuke app: What if..

Regelmatig val ik mijn vrienden en familie lastig met vragen als ‘maar wat als je tien miljoen wint? Wat als je opeens de president van de VS wordt? En wat als je opeens wordt overvallen? Wat doe je dan?! Van mijn rare vragenuurtje is er nu een leuke app gekomen: What if..

Schermafbeelding 2015-04-29 om 18.06.54

Wat is ‘What if..’ nou precies? Met deze app beantwoord je een hele reeks vragen die beginnen met ‘wat als?’. Hierbij komen je voor lastige en bizarre opgaven te staan. Een paar voorbeelden: wat als je jouw levensduur met 20 gezonde jaren kan verlengen. Maar… je stapt dan wel elke dag, wanneer je het niet verwacht, op een stukje lego. Au! Of: wat als je een Disney prinses kon zijn? Maar je leeft niet gelukkig. Bye bye happy ending… Vertel, wat zou jij in de bovenstaande situaties kiezen?

De app ‘What if..’ kan je in je eentje spelen, maar je kan het ook samen met je vrienden of familie doen. Leuk gesprekstof voor feestjes. Misschien kom je dan wel voor leuke verrassingen te staan als je de resultaten met elkaar vergelijkt. Daarnaast kan je na het beantwoorden van de ‘wat als’-vragen bekijken wat de rest van de What if..-gebruikers antwoordden.

What if.. is gratis te downloaden voor Android en IOS. Have fun!

Plaats een reactie