Monthly Favorites April 2016 – Sarah

Nieuwe talen, nieuwe activiteiten en nieuwe favorieten. De lente brengt niet alleen warmere en langere dagen, maar ook een bron van inspiratie! Lees snel verder voor mijn April Favorites…

Monthly Favorites

Meet Isabella! Zij (of hij!) heeft een plaatsje verdiend tussen mijn Monthly Favorites van april 🙂

 

Favorite activity: Talen leren

Deze maand was ik weer helemaal inspired om nieuwe talen te leren! Een beetje Pools, weer verder met Frans en nog een nieuwe taal erbij. Eerst overwoog ik om Scottish Gaelic te leren (prachtige Keltische taal!), maar ik heb besloten om met Scottish te beginnen. Nieuwe talen erbij en weer nieuwe challenges van start; ik heb er zin in!

paris

 

Favorite serie: Breaking Bad, Reign & Outlander

Weer wat nieuwe series kwamen op mijn pad deze maand, en ik deel er drie. Breaking Bad is echt zo goed als iedereen zegt, zodra je eraan begint ben je hooked… Verder ben ik gek op series over geschiedenis e.d. en Outlander en Reign passen perfect in dit plaatje. Outlander is geweldig door de acteurs, de awesome language en de prachtige Schotse plaatsen. En Reign zou je alleen al kunnen volgen voor de perfecte soundtrack en mooie jurken en kapsels.

breaking badReignoutlander

Favorite Site- Juliannehough.com

Goed nieuws: Julianne Hough heeft sinds kort ook een eigen nieuwsbrief! Super leuk, want ik bezoek haar site regelmatig en de berichtjes zijn echt het volgen (via de mail) waard. Deze maand her-ontdekte ik weer haar site en las ik met liefde alle gemiste posts. Zo heeft ze sinds kort ook ‘ask Jules’ geïntroduceerd! Alles wat je altijd al graag wilde weten over Jules + goede tips 😉 Wat wil je nog meer?

jules

 

 

Favorite Outside Activity – Feed the ducks

Eendjes voeren was één van mijn favoriete activiteiten van deze maand! Sinds kort hebben we weer een prachtige zwaan bij ons huisje rondzwemmen (en twee vervelende ganzen..) die ik maar al te graag voer. Isabella heb ik haar genoemd (alle dieren verdienen een naam) en iedere dag komt ze even langs voor een stukje brood, wat ze uit je hand eet. Super leuk natuurlijk! En zo’n dier is extra mooi van dichtbij.

Monthly Favorites

 

Favorite Game: Brain Training

Ik doe niet vaak spelletjes, maar af en toe kom ik mijn oude Nintendo DS weer tegen en kan ik het niet laten een spelletje van vroeger te spelen. Yoshi Touch & Go en Braintraining waren altijd favoriet! Vooral Braintraining speelde ik deze maand regelmatig: rekenspelletjes, denktesten en grappige brainspelletjes zorgden ervoor dat ik me net even iets slimmer (lees scherper) voel dan vorige maand.

brain training

 

Favorite Food: Tony Chocolonely

Ik eet graag pure chocola met het idee dat ik dan toch nog een beetje gezond bezig ben. Meestal kies ik voor een reep van 80% cacao, maar af en toe wissel ik het een beetje af. Zo probeerde ik deze maand de pure chocola met zeezout en amandelen van Tony Chocolonely. Een verrukkelijk stukje chocola in combi met een verse dadel, de perfecte snack…

tony

 

 

Favorite Workout: Fitness Hoelahoep

Ik kwam deze Fitness Hoelahoep tegen op bol.com en kon het niet laten om er toch maar eindelijk eentje uit te proberen. En dat bevalt zeer goed! Nooit gedacht dat een hoelahoel zo leuk kan zijn 😉 Ideaal om te verwerken in je fitness routine en zeer leuk om te doen (als je er even mee oefent). Twee blauwe plekken later en ik ben al een echte pro! Verder hield ik mij deze maand nog bezig met the squat challenge en wat fijne yoga en ballet workouts.

fitness hoelahoep

Plaats een reactie