Karlijns Photo Diary – week #17

Verrassingen, een kappersbezoekje (dat FOUT ging) en een boel gezelligheid: afgelopen week was fijn (op het kappersbezoek na dan). Kijk je mee naar de Photo Diary van afgelopen week? Daar gaan we!

FullSizeRender

Terug naar afgelopen maandag waar mijn week begon in de omkleedhokjes van het zwembad. Tja, charmanter kan ik deze foto niet maken. Samen met een vriendin ging ik zwemmen en het was heeeeerlijk. Behalve dat we waren vergeten dat het vakantie is en dat het zwembad gevuld was met honderden kleine kinderen. Maar ondanks dat ging ik weer helemaal zen naar huis en ging ik daarna aan de slag met school en een andere opdracht.

FullSizeRender[1]

Dinsdag legde ik overdag nog een laatste hand aan een opdracht, maar ’s avonds ging ik met m’n zus eten (en shoppen) in de IKEA! Altijd leuk.

FullSizeRender[2]

Herkennen jullie dit? Ik vind de geur in de magazijn van IKEA zo fijn. Noem het maar raar, maar de geur van al dat hout en plastic vind ik echt lekker.

FullSizeRender[3]

Daarna nog even langs bij m’n zus thuis. Kijk, ze was creatief bezig geweest. Ziet er toch leuk uit?

FullSizeRender[4]

Geen wilde Koningsnacht voor mij: ik stond de volgende dag gewoon vroeg op om ’s ochtends te bootcampen in de regen. En dat zag er dus zo uit.

FullSizeRender[5]

Traditie op Koningsdag: een oranje tompouce! Dat had ik na het sporten wel verdiend, dacht ik zo.

FullSizeRender[7]

’s Middags ging ik met een vriendin nog een beetje door de stad slenteren.

FullSizeRender[6]

En daar kwam ik deze GEWELDIGE schoenen tegen. Het zijn sneakers van Ted Baker en ik wil ze!

FullSizeRender[8]

Guess who’s back?! Wie een ander Photo Diary heeft gezien, herkent deze lieverd misschien wel. Hij is terug! Ik mag weer oppassen voor een weekje.

FullSizeRender[9]

Donderdag moest ik voor de verandering weer eens naar Zwolle voor een meeting met mijn begeleider.

FullSizeRender[10]

En op de terugweg besloot ik om mijn lieve oma te verrassen! Ze was donderdag jarig en ze is maar liefst 80 jaar geworden. Dat is natuurlijk een leuke surprise waard! Daarna gingen we, m’n oma, tante en ik, uiteten.

FullSizeRender[11]

En hij was er ook bij! Lief hondje Sammy van m’n oom en tante. Is het geen schatje?

November-07-2011-22-34-56-xuy1z1vnhh

Vrijdag vond het drama van 29 april 2016 plaats. Ik ging naar de kapper met de bedoeling om er een klein stukje van af te halen. EEN KLEIN STUKJE. Maar helaas kende de kapper het verschil tussen 5 en 15 centimeter niet. Serieus, hoe moeilijk kan het zijn? Dus zo ging ik van mijn vaste lange bob, lob, naar een bob. Nu hopen dat het snel weer aangroeit…

FullSizeRender[12]

Na mijn haarcrisis probeerde ik een nieuw recept van de Belgische kok Jeroen Meus uit. Het is een bladerdeegtaart met gegrilde aubergine, courgette en paprika met mozzarella en een kruidenolie. Het was erg lekker! Een aanrader!

FullSizeRender[13]

’s Avonds sprak ik gezellig met vriendinnen af.

FullSizeRender[14]

En tijdens die avond kocht ik deze koperen mand! De ouders van een vriendin hebben een woonwinkel en daar keken we even rond. Toevallig zag ik deze staan. Ik vind ‘m zo mooi!

DSC_1317

Zaterdag was het feest! M’n oma gaf voor haar 80-jarige verjaardag een feest voor vrienden en familie. Gezellig!

FullSizeRender[15]

En we zijn weer beland bij zondag! Ik rommelde wat aan op deze luie dag, schreef blogs en dronk dit nieuwe drankje lekker buiten in de zon.

Tot volgende week!

Plaats een reactie