Ontbijt Special: Choco Strawberry Dream (2-in-1)

Vandaag delen we een smoothie die je op twee manieren kunt eten! Probeer als lekkere post- of pre-workout smoothie of als perfecte breakfast/smoothie bowl. Welke je ook kiest deze Choco Strawberry Dream is op beide manieren even verrukkelijk. Enjoy!

Choco Strawberry Dream

Picture Perfect! Maak je ontbijtje af met matching rietjes en frisse, zoete aardbeien… Yum!

 

Benodigdheden voor beide ontbijtjes:

  • Griekse yoghurt
  • Eetlepel cacaopoeder
  • Eén banaan
  • Stukje pure chocola
  • Verse aardbeien
  • Een handje favorite muesli/havermout of granola
  • Klein handje kokossnippers

 

Zo maak je de Choco Strawberry Dream ontbijtjes:

 

The Choco Strawberry Dream Smoothie

Doe de volgende ingrediënten samen in de blender: een aantal eetlepels Griekse yoghurt (ongeveer drie grote eetlepels), één banaan, een klein handje kokossnippers en een eetlepel cacaopoeder. Mix alles samen tot je Choco Strawberry Dream smoothie! Bij deze smoothie kun je zelf kiezen of je een stuk of vijf aardbeien toevoegt aan de smoothie of dat je de aardbeien alleen bewaart voor de garnering.  Verder kun je er ook nog voor kiezen om je smoothie te garneren met geraspte pure chocolade…

DSCN1654

 

 

The Choco Strawberry Dream Breakfast Bowl

Doe de volgende ingrediënten samen in de blender: een aantal eetlepels Griekse yoghurt (ongeveer vijf grote eetlepels), één banaan en een eetlepel cacaopoeder. Mix alles samen tot een dikke smoothie. Je geheel te dun? Voeg dan wat extra yoghurt toe. Je kunt er ook voor kiezen om je kommetje vast voor de helft met yoghurt te vullen en vervolgens de helft van de smoothie toe te voegen! Meng alles samen tot een lekkere dikke smoothie.

Garneer je Breakfast Bowl met wat vers gesneden aardbeipartjes, wat kokossnippers en een handje van je favoriete muesli of granola. Maak je Choco Strawberry Bowl af met wat dun geraspte pure chocolade.

 

Choco Strawberry Dream

Tip:

  • Te veel gemaakt? Bewaar wat in een glas in de koelkast. Lekker koud voor na een stevige workout-sessie 😉

 

Plaats een reactie