Monthly Favorites april 2016 – Karlijn

Afgelopen zondag kon je al de Monthly Favorites van Sarah lezen. Vandaag is het de beurt aan mij! De afgelopen maand heb ik weer een aantal favorieten (her)ontdekt. Ik heb ze op een rijtje gezet in mijn Monthly Favorites van april 2016!

IMG_1352

Favorite beauty-item – Embryolisse Lait-Crème Concentré
Nadat ik tijdens mijn bezoekje aan de schoonheidsspecialiste erachter kwam dat ik mijn huid veel beter moet hydrateren, haalde ik deze oude favoriet weer van stal. Ik gebruikte ‘m eerder al, maar de afgelopen tijd lag ‘ie te verstoffen in mijn badkamerkastje. Waarom mag Joost weten, want wat een fijne crème is dit! Ik gebruik ‘m alleen ’s ochtends omdat ‘ie ook erg goed als make-up primer werkt. Bovendien maakt deze crème mijn huid lekker zacht en gehydrateerd, zonder dat het te vettig aanvoelt. Jep, ik ben fan!

FullSizeRender[3]

Favorite recipe – tomatenrisotto à la Uit Paulines Keuken
De laatste tijd ben ik steeds vaker in de keuken te vinden. Zo maakte ik laatst ook deze heerlijke tomatenrisotto naar recept van de foodblog Uit Paulines Keuken. Ik vond het eerst wel “spannend” om risotto te bereiden (het kan namelijk snel mislukken), maar dit recept is echt fool-proof en niet te vergeten: super lekker!

IMG_1176

Favorite sport top – H&M shirt
Wie voor niet al te veel geld een sportoutfit bij elkaar wil sprokkelen, moet echt een kijkje nemen bij H&M. Oké, toegeven: niet alles tipt aan de dure merken als Nike en Addidas, maar in het algemeen is de kwaliteit  prima. Vooral de topjes en shirtjes zijn echt fijn. Ik kocht afgelopen maand een mintkleurig longsleeve voor een iets meer dan een tientje. Fijn stofje, zit lekker, geeft voldoende warmte én matcht stiekem met mijn Nike schoenen.

DSC_0475

Favorite scent – Rituals Fleurs de L’Himalaya
Ik schreef er een tijdje geleden een review over, maar heel vaak gebruiken deed ik dit Rituals parfum niet. Tot nu! Nu het lente is, grijp ik elke dag naar dit lekkere frisse en zoete parfum. Perfect voor dit weer! Niet te zwaar, maar juist lekker zacht. Benieuwd naar dit parfum? Vergeet dan niet om de review te lezen.

Schermafbeelding 2016-05-03 om 20.24.36

Favorite blog and vlog discovery – A Cup of Life
Ik heb me toch een leuke blog gevonden! Eigenlijk dankzij mijn zus aangezien zij al dagenlang tegen mij zei dat ik nu écht eens de vlogs van Hans en Shifra moest kijken. En zo geschiedde. Ik bekeek hun video’s en ik begreep waarom m’n zus het zo leuk vindt. Hans en Shifra zijn een super creatief en spontaan stel en samen vloggen ze dagelijks. Maar hun “vlog-carriere” begon eerst met de blog van Shifra: A Cup of Life. Een blog met allerlei leuke DIY’s, lekkere recepten en andere lifestyle geinspireerde artikelen. Neem zeker een kijkje op haar blog en hun YouTube-kanaal!

Favorite singer – Izzy Bizu
Ik ben H&M zo dankbaar. Je zult je nu vast afvragen: waarom?! Ik leg het je uit! Ken je die nieuwe reclame van H&M voor de lente/zomer-collectie? Daar zat zo’n leuk liedje bij dat ik met Shazam bij de tv zat om erachter te komen van wie het is. Van Izzy Bizu zo blijkt! En binnen een aantal minuten werd ik fan. Wát een goede zangeres met onwijs leuke liedjes! Mijn favorieten? Sweat, White Tiger en Diamonds. Volgens mij heb ik dé perfecte muziek voor de lente en zomer gevonden.

Tot de volgende maand!

 

Plaats een reactie