Monthly Favorites februari 2016 – Karlijn

Het einde van de maand nadert en dat betekent: een nieuwe Monthly Favorites! In de maand februari had ik weer colleges in Zwolle, had ik een bijzonder feestje en shopte ik allerlei leuks. Kortom: genoeg materiaal voor een aantal nieuwe favorieten!

DSC_0994

Favorite party – afstudeerborrel
De maand februari had een bijzonder moment: mijn lieve zus studeerde namelijk af! En niet zomaar, want ze behaalde haar bul namelijk cum laude. Ik als héél trots zusje kan het daarom niet laten om haar een plekje in deze Monthly Favorites te geven (want ik weet dat je leest). Gefeliciteerd zussie!

IMG_0077

Favorite gadget – iPhone 6
Na twee jaar was het tijd om mijn abonnement te verlengen en om ein-de-lijk mijn oude iPhone 4s in te wisselen. Voor de iPhone 6 weliswaar! Zo blij als een klein kind ben ik met mijn nieuwe telefoon, die een flinke verbetering is ten opzichte van mijn vorige exemplaar.

IMG_5524

Favorite food – Oreo’s peanut butter
Ren nu naar de supermarkt wat deze nieuwe koekjes van Oreo’s zijn GODDELIJK. Oh, wat zijn ze heerlijk! Waarom is alles met een laagje pindakaas opeens een stuk lekkerder? Je moet ze absoluut een keer proberen. Ik ben in ieder geval fan.

IMG_0078

Favorite bag – Zara tas
Afgelopen maand ging ik samen met een vriendin een dagje shoppen in Utrecht. Daar liep ik deze super leuke tas bij de ZARA tegen het lijf. Nou ja, tas… je kan het beter een tasJE noemen. Veel kan er namelijk niet in, maar dat geeft niets. Hij is namelijk ideaal voor als je een keer niet al te veel mee wilt slepen.

DSC_0751

Favorite fashion-item – Sam Friday
Tijdens het shoptripje ging ik ook langs bij Sam Friday. Een winkel die ik al een lange tijd op het oog had, maar nog niet had bezocht. En wat een fijn merk is dit, zeg! Hele mooie lingerie met een goede kwaliteit. Ik schreef er onlangs een blog over.
IMG_0079

Favorite accessoires – Hema boekenleggers
Wie mij goed kent, weet dat ik gek ben op de Hema. Ik ben er wekelijks te vinden en snuffel dan langs alle leuke, nieuwe spulletjes. Onlangs kwam ik een setje super leuke en schattige magnetische boekenleggers tegen. Verrekte handig, want zo hoef ik niet meer een lullig papiertje als boekenlegger te gebruiken. Deze zijn een stuk leuker!

Favorite song and act – Beyoncé
Zullen februari omdopen tot Beyoncé-maand? Ze bracht de afgelopen weken een nieuw nummer uit, zong samen met Coldplay een nieuwe hit, kondigde een wereldtour aan (waar ik jammer genoeg geen kaartjes voor heb. STOM!) en gaf tussendoor ook nog even het allerbeste optreden ooit tijdens de Super Bowl weg. Wat een top wijf!

Tot de volgende maand!

Plaats een reactie