Nieuwe blog-ontdekkingen #1

Elke dag schieten er duizenden nieuwe blogs als paddenstoelen uit de grond. Niet heel gek dus dat je regelmatig (voor jou) onbekende maar super leuke blogs tegen komt. Laatst ontdekte ik weer een paar prachtige pareltjes en ik deel deze blog-ontdekkingen graag met je in deze nieuwe blogreeks!

blog-ontdekkingen

The Blonde Tigers
Elise en Vita Boers: ook wel bekend als The Blonde Tigers. Ik kwam op hun site terecht nadat LINDA. nieuws ze had getipt. De twee zijn geboren en getogen in Amsterdam, maar verhuisden een poos geleden naar New York City. Op The Blonde Tigers bloggen de blonde gezusters over hun ervaringen en gebeurtenissen in The Big Apple. Super leuk, aangezien ik zelf ook naar New York ga en ik op deze manier alvast kennis maak met het echte leven in big city. Bovendien hebben Elise en Vita een heerlijke bad-ass style die ze maar al te graag op de foto zetten. Like! 

blog-ontdekkingen

Team Confetti
Design-lovers, eat your heart out. Want de blog van grafisch ontwerper Olga is echt… SUPER GAAF! Ze schrijft over lifestyle met een vette dikke knipoog naar alles wat met ontwerpen te maken heeft. Zo vind je op haar website regelmatig (gratis) printables van handige planners, prachtige wallpapers en schattige kaartjes. Neem ook zeker een kijkje in haar webshop waar ze super leuke dingen verkoopt. En extra bonuspunten voor deze creatieveling die ook in het noorden woont. Yeah!

Schermafbeelding 2016-02-27 om 20.33.04

De Huismuts
Ik zag een plaatje van haar leuke woonkamer op Instagram voorbij komen (een mosterdgele bank, JONGENS?! Dat wil je toch ook?!) en ik moest per direct weten wie het gezicht achter deze super leuke interieurstijl is. De 27-jarige Rachel dus! Zij blogt (en filmt!) regelmatig over haar leven in haar gave appartement in hartje Amsterdam. Ze vertelt je alles over haar leuke stijl en geeft handige tips and tricks weg. Zeker even kijken als je gek bent op mooie interieurs. Want smaak, dat heeft ze zeker!

blog-ontdekkingen

Beaufood
Van het één komt het ander, want door De Huismuts kwam ik terecht op de foodblog van Beau. En OH MY, wat een lekkere gerechten! Als je een foodblog tegenkomt waarbij je meteen zin krijgt om alle recepten uit te proberen, weet je zeker dat je goed zit. Vergaap je bij al dat lekkers dat op haar mooie blog staat. Dan duik ik alvast de keuken in, oké?

blog-ontdekkingen

The Coveteur
Tot slot eentje waar ik via Pinterest op kwam: The Coveteur. Deze Engelse website kan je het best beschrijven als een high-end online magazine. Lees alles over de geheimen van celebs, ontdek de laatste fashiontrends en leer hoe je de beste vlechten kan maken. Gewoon leuk en simpel, zonder een al te hoog gossip-gehalte. Is ook wel eens fijn! En pssst, volg ze ook op Pinterest. Want geloof me: je wilt al hun plaatjes pinnen.

Dat waren ze weer: mijn nieuwste blog-ontdekkingen van de laatste tijd! Zodra we weer een handjevol nieuwe blogs voor je hebben verzameld, delen we ze uiteraard op Lifestyle Journal. Tot dan!

Plaats een reactie