Monthly Favorites Juli 2016 – Sarah

Het is inmiddels weer augustus en september is in zicht (mijn favoriete maand!), maar eerst deel ik nog mijn favorieten van Juli! In deze maand studeerde ik af, hield ik (eindelijk!) vakantie en maakte ik foto’s bij de set van Dunkirk. Kijk snel mee naar mijn maand vol celebrations & celebrities!

Monthly Favorites

Vakantiegevoel: een dagje dolfijnen kijken bij Dolphinarium!

 

Favorites book: Safe Haven & Shopaholic-serie

Rond zomertijd krijg ik altijd zin om boeken te herlezen. Ik kan het dan ook niet laten om een paar oude favorieten naar boven te halen! Zo stonden ook deze maand verschillende audioboeken van de Shopaholic-serie aan en las ik opnieuw het Nicholas Sparks boek ‘Safe Haven’. Perfecte boeken om te lezen bij een dagje strand of zwembad.

 

1001004006416524

 

 

Favorite Tv-show: Gilmore Girls

Yes, Gilmore Girls staat op Netflix en wij zijn fan! Ik had de serie verbazing wekkend genoeg nog nooit gezien! Tijd dus voor een paar binge-watch momentjes nu het toch vakantie is. En ik moet zeggen: de serie is veel leuker dan ik had verwacht! Heerlijke wegkijk serie… Aanrader!

gilmore_girls_lauren_graham_alexis_bledel_still

 

 Favorite Guilty Pleasure: Professor Grunschnabel ijs

In de zomer eten we natuurlijk af en toe een ijsje! En het liefst houden we het dan nog zo natuurlijk mogelijk en kiezen we voor het lekkerste ijs. Zo kwam ik een tijdje geleden Professor Grunschnabel ijs tegen (gemaakt met onder andere kokosmelk) en lekker dat het was! Ik ben meteen fan en vooral de ‘Snow White’ smaak van hieronder is favoriet.

Naamloos2

 

Favorite activity: Tweedehands shoppen, Uitstapjes & Zwemmen

Mijn vakantie-uurtjes spendeer ik graag op ‘The Next Closet’! Lekker tweedehands winkelen en leuke marktjes afstruinen. Deze maand genoot ik al van genoeg nieuwe aankopen en leuke uitstapjes. Hier volgende maand meer over als we verder in de vakantieperiode zijn 😉 Verder zwom ik een paar middagen in ons extra grote badje en genoot ik van het lekkere weer!

DCIM100GOPROGOPR2819.

 

Favorite moments: afstuderen (Van der Valk) & The Cast van Dunkirk zien

Christopher Nolan is inmiddels weer vertrokken (en met hem de rest van de cast), maar niet voordat ik iedereen even goed op de foto heb gezet en iedere beroemde acteur heb gespot. Zo zag ik Christopher Nolan, Hoyte Hoytema, Mark Rylance, Cillian Murphy, Harry Stiles, Emma Thomas, Barry Keoghan e.a. Een hele ervaring om alle acteurs en figuranten te zien en vast de sfeer van de 2017 film mee te krijgen. En daarnaast, ook niet onbelangrijk, vierden wij mijn afstuderen bij Van der Valk en heb ik net als Karlijn mijn Bachelor Journalistiek binnen!

Van der Valk

Heerlijk dineren bij Van der Valk in Emmeloord…

Favorite Product/sale item: Rituals

Eind vorige maand en de hele maand juli bracht ik door in de heerlijk geurende wereld van Rituals! In de sale kocht ik allerlei musthaves die al een tijdje op mijn lijstje stonden, waardoor mijn kastje uitpuilt met onder andere heerlijke bodycrèmes, geurende badoliën en een verrukkelijke handscrub! Zo begin ik ook augustus met al deze heerlijke producten…

rituals of dao

Favorite Songs: ‘The Voice’ 

Als ik aan het werk ben, neem ik vaak na een uur even een YouTube-break van 5 minuutjes. Ik ben een sucker voor talentenfilmpjes als ‘The Voice’, ‘…. Got Talent’ en noem maar op. Zo ontdekte ik deze video van The Voice Ukraine 2016. Deze jongen zingt ‘Hello’ van Adele en ik ik kon niet stoppen met luisteren… Zo’n mooie stem en adaptatie van Adele’s song! En ook dit tweede nummer (een adaptatie van Queens’ Somebody to Love’) is het zeker waard om even naar te luisteren.

 

Plaats een reactie